scout13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 θέλω να συνδέσω το dvd και το izak μέσο του ενισχυτή σε ένα monitor που η μοναδική είσοδος που έχει είναι vga. Eχω βρει διαφορα καλώδια σε site του εξωτερικού που κάνουν την μετατροπή αλλα δεν είμαι σίγουρος ότι το πείραμα θα δουλέψει. πιστεύω ότι η οθόνη ίσος θα μένει στην αναμονή η θα υπάρχει θέμα με το resolution. έχετε να μου προτείνεται κάτι?
fabio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μπορει να λεω #$%@%$ αλλα απλο καλωδιο δεν κανει δουλεια. Η vga θελει ψηφιακο σημα ενω το component δινει αναλογικο. Ενας απλος ανταπτορας δεν φτανει. Ειχα δει σε λειτουργια κατι παρομοιο (component 2 vga αλλα και splitter για 4 μονιτορ) και λειτουργουσε καλα. Αυτο πριν απο 1-2 χρονια.
kifinas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Καλά τα λες. Με ένα αυτόνομο tv tuner όπως αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978227&product=735116 θα κάνεις αυτό που θες και θα έχεις και τηλεόραση. Η τίμή βέβαια είναι λίγο τσιμπιμένη σε αυτά τα μηχανάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.