Προς το περιεχόμενο

Asus P5AD2-E Premium και C2D E4500

DiNoR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ...

Έχω αυτή τη μητρική και αυτόν τον επεξεργαστή.

Το τροφοδοτικό μου είναι 450watt.

Έχω συνθέσει το σύστημα και όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης δουλεύει η μητρική (ανάβει 1 πράσινο λαμπάκι), το cpu fan δουλέυει μια χαρά, το fan της κάρτας γραφικών επίσης.

Το πρόβλημα μου είναι πως ο σκληρός δίσκος (IDE) και το DVD-RW δε λειτουργούν αλλά ούτε και η κάρτα γραφικών δίνει εικόνα στην οθόνη.

Τί μπορεί να φταίει;

έχω την υποψία ότι ο επεξεργαστής δεν είναι συμβατός με τη μητρική. Αν αυτό τελικά συμβαίνει, αν κάνω update το BIOS θα υπάρξει συμβατότητα;

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να λυθεί το πρόβλημα με το bios update και φυσικά τσέκαρε αν είναι συνδεδεμένο σωστά μέσα το hardware.

http://gr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=144&l4=0&model=371&modelmenu=1

Δεν παίζει να έχει ασυμβατότητα με τον επεξεργαστή κατα τη γνώμη μου

Δημοσ.

Τα διπλοτσεκαρα όλα... ακομα και το manual ανοιξα :shock:

Η μητρικη δε παιζει να εχει προβλημα μιας και δουλευει...

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το IDE controller? Μου φαινεται αρκετά περίεργο που ο σκληρός και το DVD-RW δε παίρνουν ρεύμα.

Δημοσ.
Πολύ πιθανό να λυθεί το πρόβλημα με το bios update και φυσικά τσέκαρε αν είναι συνδεδεμένο σωστά μέσα το hardware.

http://gr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=144&l4=0&model=371&modelmenu=1

Δεν παίζει να έχει ασυμβατότητα με τον επεξεργαστή κατα τη γνώμη μου

Είναι ξεκάθαρο!

και στις δύο σελίδες που παραθέτετε, δεν λέει πως υποστηρίζει C2D ...

(μέχρι Ρ4 υποστηρίζει, δυστηχώς).

οπότε προφανώς είναι θέμα συμβατότητας!

Δημοσ.
Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ...

Έχω αυτή τη μητρική και αυτόν τον επεξεργαστή.

Το τροφοδοτικό μου είναι 450watt.

Έχω συνθέσει το σύστημα και όταν πατάω το κουμπί εκκίνησης δουλεύει η μητρική (ανάβει 1 πράσινο λαμπάκι), το cpu fan δουλέυει μια χαρά, το fan της κάρτας γραφικών επίσης.

Το πρόβλημα μου είναι πως ο σκληρός δίσκος (IDE) και το DVD-RW δε λειτουργούν αλλά ούτε και η κάρτα γραφικών δίνει εικόνα στην οθόνη.

Τί μπορεί να φταίει;

έχω την υποψία ότι ο επεξεργαστής δεν είναι συμβατός με τη μητρική. Αν αυτό τελικά συμβαίνει, αν κάνω update το BIOS θα υπάρξει συμβατότητα;

Δυστυχώς ούτε με bios update δεν θα δουλέψει απλά λόγω chipset 925XE μέχρι pentium D και extreme υποστηρίζει και όχι τους C2D.

Δημοσ.
Απορία... οι Pentium D ειναι οι Dual Core? (οχι Core 2 duo)

Ήταν οι πρώτοι dual core (και καλά...:-D) που έβγαλε η intel και ύστερα βγήκαν οι σημερινοί core 2 duo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...