MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αν αξιζει το delivery φαγητο? Θα σου απαντησω... Παρε απτο super market μια πιτσα απο τις ετοιμες που θελει μονο ψησιμο στο φουρνο. Βαλτης τα υλικα της επιλογης σου και κανε μια σουμα ποσο σου κοστισε συνολικα. Τωρα ανοιξε ενα φυλαδιο μιας τυχαιας πιτσαριας κ βρες την πιτσα με τα ιδια ακριβως υλικα. Προσεξε την τιμη της. Σωστα βλεπεις. Η πιτσα απτην πιτσαρια ειναι φθηνοτερη αποτι να την ετοιμασεις εσυ σπιτι με δικα σου αγορασμενα υλικα απο λαικη/super market κλπ. Οταν μου εξηγησετε γιατι συμβαινει αυτο και πώς οι πιτσαριες βγαζουνε κερδος, θα καταλαβετε κατα ποσο αξιζει να τρωτε delivery. Οσο για τα σουβλακια γυρο κλπ. Ο παππους μου ειχε κρεοπωλειο. Στο τελος καθε ημερας, λιγο πριν κλεισει το κρεοπωλειο, περνουσε απο εκει ενας ιδιοκτητης ψησταριας. Επαιρνε (δωρεαν εννοειται) ολα τα απομειναρια της ημερας που ηταν για πεταμα. Και το βραδυ ολα αυτα τα σαπια κρεατα, που κανονικα ουτε σκυλια δε θα τα τρωγανε, ηταν ενας ωραιοτατος και νοστιμοτατος γυρος. Προσωπικα απο delivery τρωω μια φορα το 2μηνο και αν...
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Γύρος= Ότι χειρότερο υπάρχει από junk food....Xειρότερο ακόμη και από τα λουκάνικα...
SL9S9 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ή όταν κάποιος φτιάχνει φαγητό και ξύνει τον κώλο/αυτί του ή σκαλίζει την μύτη του και μετά πιάνει τα συστατικά. Για όλα φταίει το κρατος. Και για τετοια φαινομενα. Eίναι θεμα δημοσιας υγείας. Υποχρεωτικές κάμερες στις κουζίνες, καταγραφή τελευταίου 5θημερου (και με ήχο) και οποτε ερθει η υγειονομική υπηρεσία να ελεγχει (δειγματοληπτικά) και να χτυπάει αλύπητα (σε 1000 χρόνια μπορεί να εφαρμοστεί). Επισης πως πιανουν λεφτα και μετα πιανουν τα φαγητα πχ την πιτα; Ενας που ειχα καιρο να παω μου εκανε και χειραψία (και δεν ξαναπαταω γι'αυτό το λόγο) Aλλος ξύνεται στο μετωπο και μετα πιανει το σαντουιτς. Αυτο το παλιοκρατος πως τις δίνει τις αδειες; Σε καμμια σχολή δεν τους πανε πρωτα καλυτερα; Και οι πιο πολλοί είναι αγραμματοι αλβανοί (βλ γυραδικα). Θα πρεπει να εχουν πτυχίο απο σχολή τουρσιτικών επαγγελμάτων/μαγειρικής. Μα τοσο ηλιθιο κρατος;
AfterForever Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Επ κάτι άκουσα για βάφλες. Μην ακούω για Haagen Daaz κτλ κτλ που η βάφλα μυρίζει αυγουλίλας. Κ είναι και σα μπαγιάτικη. Η σωστή η βάφλα τρώγεται κατ' εμέ όχι σε γνωστά μαγαζιά αλλά της γειτονιάς. Άνω Πατήσια, τέρμα Πατησίων, γωνία Ηρακλείου και Λασκαράτου. Η σωστή η βάφλα τρώγεται με μία ή δύο μπάλες παγωτό (όχι 3 το παραχέσατε, δε νιώθεις καθόλου τη ζύμη), μερέντα πάνω και μπισκότο.
livewire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλές οι βάφλες, αλλά όχι για delivery:Ρ Ούτε καν οι κρέπες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εγώ τελευταία "κόλλησα" με το Lartigiano! Καλή ποιότητα στα φαγητά και προσεγμένες συσκευασίες. Τα φρέσκα πουγκιά με μπρόκολο και γέμιση τυριών σε συνδυασμό με έξτρα ροκφόρ είναι ...κόλαση! Όπως επίσης και το Λοντσίνο Μπρόκολι (ψαρονέφρι, μπρόκολο, μανιτάρια, μουστάρδα, κρέμα γάλακτος). Και για σαλάτα Μελόνε ((ρόκα, ντοματίνια, προσούτο, πεπόνι, φιστίκι Αιγίνης, ελαιόλαδο, ξύδι μπαλσάμικο)! Για τις πίτσες του κλπ δεν ξέρω μιας και δεν τις δοκίμασα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.