N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 κανω εμετο οταν πιω γαλα, αλλα η κρεμα που ειπανε πιο πανω (σε οποια μορφη ανα χωρα) δεν εχει καμια σχεση με γαλα.και το καλο ρυζογαλο, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εχουν δοκιμασει τα πιο πολλα παιδια. Κοιτα, εγω και μονο που το βλεπω σε ποτηρι μεσα μου ανακατευονται τα σωθικα. Διαφορα πραγματα που περιεχουν γαλα, μπορω να τα φαω, πχ γαλακτομπουρεκο ή φετα. Ξερω απλα πως και τα 2 δημιουργουνται με γαλα, αν μαθω ομως πως, μαλλον δεν θα θελω να τα ξαναφαω. (αηδιαζω πραγματικα και μονο στη σκεψη). Σε προηγουμενο ποστ που ειπωθηκε πως δημιουργειται το καζαν ντιμπι, απο την περιγραφη και μονο δεν μπορω να το δοκιμασω.
freedubus Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Πίσω από την πλατεία προς τη μεριά της πυροσβεστικής. Είναι τίγκα στα σιροπιαστά! Ναι αυτο ειναι! Πωπω με έπιασε υπογλυκαιμία. Ειχε ενα φοβερο μπακλαβα με πρασινο φυστικι, φοβερό γκανταήφι και επισης ενα γλυκο με αμυγδαλα σεκερπαρε or something. Ψιλοακριβο ομως ετσι. Εκεί έχει επίσης και φοβερό ντοντουρμά καϊμάκι μιλαμε ειναι απίστευτο παγωτό κρεμωδες απαλο και μυριζει γαλατιλα! Το μοναδικο ζαχαροπλαστειο που εχω βρει ανταξια τουρκικα γλυκα ειναι ενα στο Σύνταγμα στην οδό Νίκης αλλά αυτο κι αν είναι πανάκριβο... Αλλα και πάλι είναι άλλη η γοητεία της Κομοτηνης να τρως το μπακλαβα σου κατω απ το τζαμι και ο χοτζας να φωνάζει
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Και το παγωτό; Φρουτων μονο κατα βαση, φραουλα, πεπονι, καρπουζι κτλ και κανα λεμονακι. EDIT: Εννοειται και με σοκολατα. Κρεμ καραμελε οχι δεν τρωω
livewire Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ε, πείτε τίποτα και για τις βάφλες τότες :ρ Που μπορούμε να βρούμε τις καλές? Πως τις ξεχωρίζουμε? Μπαίνει κρέας στις βάφλες? Does it really matter?
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Καλες βαφλες δυσκολο να βρεις, στα Δωδωνη εχει πχ, αλλα ειναι να το πω ψιλοαγευστες, χοντροανοστες, ψιλοχοντροψευτικες? Αλλιως μπορει να βρεις σε καφετεριες ή κρεπερι. Κρεας οχι δεν μπενει, δεν τρωγονται αλμυρες, μονο γλυκες, ειτε με παγωτο σιροπι και σοκολατα (ωχ κατι παθαινω τωρα) ή διαφορους αλλους συνδυασμους γλυκους
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_and_waffles
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Chicken and waffles is a dish, combining waffles, typically a breakfast food, with chicken, sometimes fried, that is served in certain specialty restaurants in the United States. Μια λεξη: Αμερικανοι....
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Waffles The Brussels Waffle[1] (known in the USA as the Belgian Waffle) is prepared from a yeast-leavened batter, to give a light, crisp waffle. It is often served warm by street vendors, dusted with confectioner's sugar, and sometimes topped with whipped cream or chocolate spread. It may also be served as a dessert, with fruits, whipped cream or ice cream. The Liège waffle[2] (from the city of Liège, in eastern Belgium) is a waffle usually bought and eaten warm on the street. They are usually freshly made in small shops, but it is also possible to buy them in supermarkets. They are smaller, sweeter and denser than "Belgian waffles". The last-minute addition of nib sugar to the batter produces a caramelized sugar coating. This gives a distinctive flavor. Most are served plain, but some are vanilla or cinnamon flavored, and can be served with toppings like fruits, creams, and chocolate. The Liège waffle was invented by a cook of the prince-bishop of Liègein the 18th century. American waffles[3], common in the United States, are made from a batter leavened with baking powder, rather than yeast, always lightened with beaten egg-whites. They are usually served as a sweet breakfast food, topped with butter and various syrups,(in the southern parts of America they put peanut butter on it). but are also found in many different savory dishes, such as chicken and waffles. They are generally denser and thinner than the Belgian waffle.... Virginia waffles[5] are made with rice or cornmeal instead of wheat-flour. [*]In Ireland and the UK, the potato waffle, is a savory frozen food in waffle shape, made of reconstituted potato, oil and seasonings. These waffles may be baked, grilled, prepared in a toaster or fried, and are used as a side dish or snack. [*]Hong Kong style waffle, in Hong Kong called a "grid cake" (格仔餅), is a waffle usually made and sold by street hawkers and eaten warm on the street[6] . They are similar to a traditional waffle but larger, round in shape and divided into four quarters. They are usually served as a snack. Butter, peanut butter and sugar are spread on one side of the cooked waffle and then it is folded into a semi circle to eat. Egg, sugar and evaporated milk are used in the waffle recipes, giving them a sweet flavor. They are generally soft and not dense. Traditional Hong Kong style waffles are full of the flavor of yolk. Sometimes different flavors, such as chocolate and honey melon flavor are used in the recipe and create various colors. [*]Scandinavian waffles are soft and generally divided into four or five segments, traditionally vaguely heart-shaped. The segments are often separated and eaten one by one or folded in pairs. Scandinavian waffles are mostly eaten with whipped cream and berry jam, for example raspberry jam or blueberry jam. the "Scandinavian" waffle is believed to originate from Sweden. In Sweden these waffles are also referred to as "frasvåffla" which roughly translated means crispy waffle. Αν εξαιρεσουμε το potato waffle που λεει που δεν εχει ουδεμια σχεση με την βαφλα που λεμε εμεις, ολος ο πλανητης τις τρωει γλυκες και οι Αμερικανοι τις τρωνε με κοτοπουλο... και με σουπα απο νεφρα (μπιαξ)....
Chrisxxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Η σωστη η προστυχη η βαφλα τρωγεται με 3 μπαλες παγωτου και σιροπακι απο πανω.
livewire Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Ααααα, πάρα πολύ ωραία. Το τηλέφωνο του wikipedia το ξέρουμε? Ελπίζω να στέλνει περιοχή Ιπποκράτειο.... :ΡΡρρΡΡ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Για ποιότητα στις βάφλες εννοείται ΜΟΝΟ στα Häagen-Dazs... Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ό,τι πρέπει μια βάφλα στα Häagen-Dazs στα Γιάννενα στο μώλο
De@th L0rd Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 για τις παραγγελίες σας, τηλέφωνα επικοινωνίας : 210-77.93.777 Καλή σας όρεξη. χαχα μου θύμισες μια πλάκα που είχε κάνει ο πατέρας μου στην εκτύπωση καρτών για ένα εστιατόριο.Είχε βάλει το τηλ κέντρου δηλητηριάσεων με bold κιόλας .Ο ιδιοκτήτης την άκουσε κανονικά μόλις το είδε.Highlights
loktrek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 εδω στην Αγια Παρασκευη στη Αθηνα ειμαστε πολυ τυχεροι. Υπαρχει το Night Delivery που σου φερνει απο τη 01:00 εως τις 06:00 οτι θελεις απο creperie,σουβλακια,περιπτερο κλπ.Χρεωνει 2 ευρω τη διανομη αλλα μπορεις να παρεις ακομα και ενα σουβλακι μονο.Με εχουν σωσει αρκετες φορες οταν επιστρεφω σπιτι αργα και δεν υπαρχει τιποτα στο ψυγειο Στο φυλλαδιο που εχω γραφει οτι κανουν διανομη σε Αγ.Παρασκευη,Γερακα,Χαλανδρι και Χολαργο,το τηλεφωνο τους ειναι το 6933400808 για οποιον ενδιαφερεται.Εχει και site nightdelivery.gr αλλα απ'οτι ειδα τωρα το ετοιμαζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.