pamouleon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα! Εχω ενα dvd-rw double layer nec nd3550 και δεν μπορω να κανω εγγραφη double layer εχοντας προσπαθησει με το nero και το ashampoo. Ξερει κανεις τι φταιει;
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλα δισκάκια. Την έχω πατήσει και νόμιζα ότι φταίει το recorder ή τα προγράμματα.
johnny21a Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Mallon ta diskakia 8a ftaine ektos kai an exeis polyyyy palies ekdoseis twn programmatwn kai den yposthrizoun DL. Kane kai ena firmware update kalou kakou. Bebaia makrya apo NEC apo edw kai pera egw giati mou kahkan 2 se ena e3amhno...
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Bebaia makrya apo NEC apo edw kai pera egw giati mou kahkan 2 se ena e3amhno... εγώ πάλι μόνο NEC είχα εδώ και 8-9 χρόνια (από cd-r ακόμα) και είμαι καταευχαριστημένος.
pamouleon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα ειχατε δικιο τα dvd εφταιγαν!Με αλλη μαρκα που χρησημποιησα ολα ok! Σας ευχαριστω ολους!!!
jimzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Συγκεκριμένα αν δοκιμάσεις με Verbatim δεν πρόκειτε να έχεις κανένα απολύτος πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.