Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης 22'-25'' max

Panathinaikara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να πάρω μια τηλεόραση στις διαστάσεις που ανέφερα. Τη θέλω για μικρό σχετικά δωμάτιο(η απόσταση θέασης είναι 3-3,5 μέτρα). Επίσης θέλω να είναι επίπεδη, νέας τεχνολογίας(επομένως αποκλείονται οι προτάσεις για CRT οθόνες). Το ποσό που σκοπεύω να διαθέσω είναι μέχρι 1000 ευρώ στη χειρότερη(δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα για αυτά που ζητάω). Ακόμη αν είναι δυνατόν να υποστηρίζει σύνδεση υψηλής ποιότητας με Laptop νέας τεχνολογίας(hdmi λέγεται αν δεν κάνω λάθος), σύνδεση s-video και να μπορεί να απεικονίσει HD(ενδεχόμενο αγοράς νέας κονσόλας στο προσεχές μέλλον). Μπορείτε να με κατευθύνετε τόσο ως προς τα μοντέλα όσο και ως προς τις διαστάσεις. Αφού θα ξοδευτώ, μην πάνε χαμένα τα χρήματα. Και όσο να ναι, μια τηλεόραση είναι επένδυση για κάποια χρόνια.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η απόσταση των 3 μέτρων δεν είναι ιδιαίτερα μικρή και μπορείς άνετα να πας και σε 40άρα, αν όχι και σε μεγαλύτερη.

Με το ποσό που διαθέτεις μπορείς να πάρεις μια καλή 32άρα HD Ready. Οι 26άρες δε συμφέρουν γιατί είναι ελάχιστα φθηνότερες και όταν την βάλεις στο σπίτι θα μετανοιώσεις που δεν πήρες μεγαλύτερη.

Όποια πάρεις, καλό θα είναι να έχει και ψηφιακό δέκτη (DVB-T) γιατί από το 2012 όλα τα κανάλια θα εκπέμπουν ψηφιακά και θα χρειάζεσαι εξωτερικό δέκτη για να δεις τηλεόραση.

Όλες οι τηλεοράσεις έχουν πλέον τουλάχιστον μία θύρα HDMI (καλό θα είναι να μην έχει μόνο 1) οπότε εκεί δεν θα έχεις πρόβλημα με την επιλογή (ειδικά αν δεν πάρεις κάποιο πολύ φθηνό μοντέλο τον 500-600?). Το S-Video είναι μόνο για SD και δεν πειράζει αν δεν έχει. Μπορείς να πάρεις καλύτερης ποιότητας εικόνα με σύνδεση RGB μέσω scart ή σύνδεση συνιστωσών.

Δημοσ.
Η απόσταση των 3 μέτρων δεν είναι ιδιαίτερα μικρή και μπορείς άνετα να πας και σε 40άρα, αν όχι και σε μεγαλύτερη.

Με το ποσό που διαθέτεις μπορείς να πάρεις μια καλή 32άρα HD Ready. Οι 26άρες δε συμφέρουν γιατί είναι ελάχιστα φθηνότερες και όταν την βάλεις στο σπίτι θα μετανοιώσεις που δεν πήρες μεγαλύτερη.

η αμέσως μικρότερη κατηγορία από τις 26άρες που συμφέρει είναι οι 22άρες; 32 είναι too much ,είναι αρκετά μικρό το δωμάτιο.

Δλδ κατάλαβα 26άρα δε συμφέρει να πάρω.

προς ποια μοντέλα να κοιτάξω που να πληρούν τις προϋποθέσεις που ανέφερε ο Dr.Strangelove;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...