farao69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ξερει κανεις που μπορω να βρω removal tool ή καποιον τροπο για να διαγραψω απο το λαπτοπ μου και τον εξωτερικο μου σκληρο τα¨: Virus w32 kill.exe funny UST Scandal smss.exe ? Γενικοτερα οτι σενδεω στο λαπτοπ κολλαει και μετα οποιο removable disk χρησιμοποιησω κολλαει τα υπολοιπα μηχανηματα. Το NOD32 δεν σταματησε τιποτα και ουτε το βρισκει. Με το kaspersky σε online scan το βρηκα , αλλα δεν μπορω να βρω removal tool
Black Demis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Με το κατέβασε το Avast(freeware) και κάνε ένα full scan(βγάλε πρώτα το nod) και αν δεν γίνει κάτι κάνε και κάνα Print Screen να δούμε τι έβγαλε το Kaspersky Online Scan πριν κάνεις σάρωση με το Avast Κάνε του update κάνε αυτήν την ρύθμιση εικόνα παρακάτω Avast site
farao69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μπααα δεν εγινε τιποτα Μαλλον για φορματ παει η δουλεια
cybernero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 NOD32 sux!Την έχω πατήσει 2 φορές με το NOD και από τότε χρησιμοποιώ το avast! Δοκίμασε μετά το format και το avast!
salaminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ξερει κανεις που μπορω να βρω removal tool ή καποιον τροπο για να διαγραψω απο το λαπτοπ μου και τον εξωτερικο μου σκληρο τα¨:Virus w32 kill.exe funny UST Scandal smss.exe ? Γενικοτερα οτι σενδεω στο λαπτοπ κολλαει και μετα οποιο removable disk χρησιμοποιησω κολλαει τα υπολοιπα μηχανηματα. Το NOD32 δεν σταματησε τιποτα και ουτε το βρισκει. Με το kaspersky σε online scan το βρηκα , αλλα δεν μπορω να βρω removal tool panda!!!! file!! tha sotheis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.