Προς το περιεχόμενο

FORTHNET ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Ειπα να ρωτησω και εδω γιατι εχω αγανακτησει πλεον . Την Παρασκευη στις 2 το μεσημερι ξαφνικα κοπηκε το τηλεφωνο ( δεν εχει σημα στο ακουστικο ) και το ιντερνετ ( δεν εχω ιντερνετ ενω το modem συγχρονιζει ) . Επειτα απο 4 ημερες ειμαστε ακομα στο ΜΗΔΕΝ χωρις σταθερο τηλεφωνο και χωρις ιντερνετ . Να αναφερω οτι εχω Double Play απο τον Σεπτεμβριο και ολα δουλευαν κανονικα . Δεν ηταν κανεις σπιτι οταν εγινε η διακοπη του τηλεφωνου για να πω καποιος πειραξε κατι . Αλλαξα τα παντα μηπως και κατι κοπηκε χαλασε καηκε αλλα τιποτα . Φυσικα η ForthNet δεν απανταει στα τηλεφωνα της και φυσικα εχω χρεωσει το κινητο μου για να ειμαι 40 + λεπτα στην αναμονη .... Απληρωτος λογαριασμος δεν υπαρχει . Κανεις καμμια ιδεα ????

Δημοσ.

Enos filoy moy toy kopike to tilefono gia 2 meres apo allo ISP kai telika oi oikodomoi sto dipla akribos spiti (oikodomi) eixan kopsei kata lathos ena kalodio!!Tsekare an symbainei tipota tetoio koylo kai an oxi ego tha pigaina apo ta kentrika na bro mia lysh....Ti tha ginei re paidia aaaaa oyyyyy mia bdomada xoris tilefono eimai (ligi yperboli de blaptei) ktl

Δημοσ.

Έχω ακούσει και εγώ στην Χίο ότι έχουν πολλά προβλήματα με την forthnet. Εκεί τους το κόβουν συχνα γιατί δεν έχουν γραμμές να δώσουν σε όλους

Δημοσ.

και σημερα επιτελους συνδεθηκα ξανα στο ιντερνετ και εχω ξανα τηλεφωνο μετα απο 5 μερες αναμονης....Με πηραν και τηλεφωνο απο την Forthnet ( ΠΕΡΙΕΡΓΟ ) κα μου ειπαν οτι ο ΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΑΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΗ....αντε βγαλε ακρητωρα εσυ και βρες λυση ... παρ τ'αυγο και κουρεψτο...

Δημοσ.

Ισχύει ότι όταν συνδεθείς σ'έναν πάροχο που συνδυάζει τηλεφωνία και ίντερνετ δεν μπορείς να κατεβάσεις Free από Rapidshare?Δίνουν Static ips?

Δημοσ.

Εγω εβαλα forthnet κ συνδεομαι στα 6,4 Mbps κ κατεβαζω με 2 Mbps με το παλιο μου modem.

06/12/2007 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

19/11/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

19/11/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

Ενεργοποιηση σε 18 μερες κ απλος δεν μου εστειλαν το modem/router ακομα. αυτα. Θεσσαλονικη Καλαμαρια.

Δημοσ.
Ισχύει ότι όταν συνδεθείς σ'έναν πάροχο που συνδυάζει τηλεφωνία και ίντερνετ δεν μπορείς να κατεβάσεις Free από Rapidshare?Δίνουν Static ips?

Den exw akousei kanena tetoio parapono.Toulaxiston gia Forthnet kai ON telecoms xerw sigoura oti mporeis na katebaseis raidshare.Tsekarismeno.

Twra static IP i Forthnet dinei mono sto sketo adsl, oxi sto 2play.

Kapoies alles etairie nomizw oti dinoun static IP kai me ta paketa full LLU(adsl+tilefwnia) alla de thymamai poies.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...