Προς το περιεχόμενο

ποιο raptor απο τους δυο?

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το e-shop εχει αυτον RAPTOR WD360ADFD kai το πλαισιο εχει αυτον RAPTOR WD360GD.Βλεπω διαφορετικους κωδικους, εχουν διαφορα αυτοι οι δύο?

και ποιος ο καλήτερος αν διαφέρουν?

Δημοσ.

ο WD360GD του 2003, εχει 8 mb cache,

o WD360ADFD, του 2006, ειναι νεώτερη έκδοση του ίδιου, με 16mb

http://en.wikipedia.org/wiki/Western_Digital_Raptor#The_WD360GD

τη διαφορά στην απόδοση δεν ξερω αν θα την καταλάβεις, αλλα εφ οσον η τιμη ειναι ιδια, ολοι θελουμε τον νεώτερο :-D

πάντως μερικές φορές οι online καταλογοι των καταστημάτων έχουν λάθη.

Δημοσ.

O ADFD einai o kainoyrgios raptor.exei 16mb cache env o gd 8.episis yposthrizei full

native command queueing.omos to plaisio den exei enimerosei to site.an pas sto katasthma tha dis mono ton adfd.pantos kai oi 2 skliri exoyn kseperastei se dynatothtes.o 750gb k 1000gb apo thn samsung kai seagate toys exoun kseperasei se ola ektos apo to xrono anazitisis.YPARXEI FIMI pos oi raptor tha ananeothoun entos toy etous i arxes tou 2008

Δημοσ.

gdriver τους εχουν ξεπερασει σε ταχυτητα, θες να πεις ειναι ποιο γρηγοροι?

Και μετα εννωεις οτι και το πλαισιο εχει τον ADFD απλα δεν εχει ανανεωση το site του?

• Super Moderators
Δημοσ.

ase pou ta 36gb gemizoun mpam mpam eidika an paizeis games...

pleon imo o raptor pou a3izei ws mellontikh agora einai o 150aris...

akoma kai o 74aris einai mikros...

Δημοσ.

Τον 36 γενικα μην τον αγορασεις, αυτοματως θα γεμισει ο μισος και θα χασεις αρκετη ταχυτητα, ποσο μαλλον το gd που που ειναι παμπαλαιο μοντελο και αργο. Θα μου πεις αφου εχει 10000σαλ γιατι ειναι αργο?

Το ο

Ειναι επειδη εχει μικρης πυκνοτητας platters και παλιο controller. Στοκαρει τρελα το πλαισιο

Δημοσ.

πηρα στο πλαισιο τους ειπα για τον gd poy εχουν και μου ειπαν οτι εχει γινει λα8ος και ο συγκεκριμενος ειναι 16mb kai oxi 8mb αλλα μου ειπαν ακομη οτι ειναι ο gd me 16mb και οχι ADFD ME 16MB και ειπαν οτι 8α το διωρθοσουν Tωρα τα συμπερασματα δικα σας.τους ειπα ΜΗΠΩς ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ADFD ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ

Δημοσ.

φιλε μου ακριβως.το πλαισιο δεν εχει τον gd αλλα τον adfd.εχω 2 raptor 150gb 2 74 gb και 2 36gb.ολοι της σειρας adfd.επισης πηρα τον western τον 750b.σημειωσε πως ο καλυτεροσ rator σε διαμεταγωγη ηταν οι 36αρηδες.ο 750αρης ομως τον ξεπερναει για 15μβ το δευτερολεπτο.δηλαδοι 36gb-88mb/sec και 750gb 103mb/sec.παντως ο καλυτεροσ δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ο samsung spinpoint f1 sta 1000gb.πηγα στο πλαισιο να δω σκληρουσ και ειδα πωσ ο gd δεν υπηρχε αλλα μονο ο adfd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...