paschalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ένα τοπικ για τα κρασιά . Ποιά σας αρέσουν , ποιά δεν σας αρέσουν , ποιά είναι καλά, ποιά όχι , κλπ κλπ .
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δοκιμαστε Μοσχατο Ριου Πατρων. προσοχη,υπαρχει σε πολλες παραλαγες,ολοκληρο αυτο που εχω σε εντονα εννοω.ισως,το ωραιοτερο κρασι που εχω πιει...(και πανακριβο το ατιμο...) (και μετα ερχεται η οικογενειακη παραγωγη!-τι,αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου!! )
felikas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ενα από τα καλύτερα δώρα που είχα δεχθεί ήταν ένα κόκκινο "Βιβλία χώρα". Δεν θυμάμαι παραπάνω, μόνο το πλούσιο του άρωμα και την γαργαλιστική (για κόκκινο) του επίγευση. Πλάκα είχα πάθει... Υ.Γ.: Nice topic!
WizeMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 1. Κατώγι Αβέρωφ κόκκινο 2. Μοσχοφίλερο - Ροδίτης, Σκούρας.
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Cabernet Sauvignon γενικά. Οτιδήποτε Σαντορινιό. Οτιδήποτε από Τοσκάνη με προτίμηση στα από Montepulciano, Chianti, Abruzzo. Χιλή, Καλιφόρνια. Και μετά πειράματα από επώνυμους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς συναρτήσει ποιότητας χρονιάς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 http://www.athinorama.gr/wine/default.aspx?i=1625 ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ Τα 865 καλύτερα ελληνικά κρασιά αξιολογημένα και βαθμολογημένα +1 στο βιβλια χωρα (και μετα ερχεται η οικογενειακη παραγωγη!-τι,αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου!! )το παρακολουθει οινολογος; και οι συγγενεις μου εχουν μια μικρη παραγωγη και απο τοτε που πηγανε σε οινολογο ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση...
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 το παρακολουθει οινολογος; και οι συγγενεις μου εχουν μια μικρη παραγωγη και απο τοτε που πηγανε σε οινολογο ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση... οχι ρε,τι μικρη παραγωγη,με το ζορι βγαινει ενα βαρελακι (50 L)!!:mrgreen: κατι εχει κανει ο πατερας μου με οινολογους,δεν ξερω και πολλα,να το πινω ξερω! (το κρασακι,ε!:o)
question mark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Φτιάχνουμε δικό μας κρασί στη Κρήτη. Δεν έχουμε μιλήσει μέχρι στιγμής με οινολόγο αλλά συνεχίσουμε τις συμβουλές από πάππου προς πάππου. Και βγάζουμε καλό κρασί. Πάντα κόκκινο πίνω και μου αρέσει ποιο πολύ αν είναι μαρουβάς. Τώρα για κρασιά του εμπορίου επειδή δεν έχω δοκιμάσει δε ξέρω...
Houston Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 μπόρντο, οτιδήποτε μοσχάτο, μαυροδάφνη αγιορείτικο μοσχάτο 2. Μοσχοφίλερο - Ροδίτης. αυτό πρέπει να είναι γλυκό (?) το λέω επειδή ο ροδίτης / μοσχάτο (για μένα) είναι το πιο νόστιμο σταφύλι μετά έρχεται η κορινθιακή σταφίδα
SGP Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Πως ξέρεις αν βγάζεις καλό κρασί αν δεν έχεις δοκιμάσει άλλα?
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 μονο ο luci εχει πει κατι σωστο στο topic.... δεν ειμαι μεγαλος φαν του κρασιου, αλλα η ελλαδα δεν εχει τοσο τρομερα κρασια..
aragorn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είμαι ειδικός, αλλά έχω δοκιμάσει αρκετά. Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ήταν από Χιλή , Νέα Ζηλανδία και Καλιφόρνια.
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ξεχασα να πω, οτι το 90% απο εδω μεσα πινουν το κρασι στο ποτηρι-ταβερνας..
MiltoZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Γενικά προτιμώ το κόκκινο Από ποικιλίες Αιγιωργήτικο, Ξυνόμαυρο, Cabernet Sauvignon Γεροβασιλείου κορυφαίος, Κυρ-Γιαννης πολύ καλός, πολύ καλό το κτήμα Γαίας Τα ξένα τα ξεχνάω
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ξεχασα να πω, οτι το 90% απο εδω μεσα πινουν το κρασι στο ποτηρι-ταβερνας.. για δωσε τροφη στο λαο... (ξηγα με αλλα λογια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.