Προς το περιεχόμενο

Emplexa....

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μια Asus μητρικηε και ειχα φορεμενα πανω εναν amd 3500+ και 2 x corsair 512 "NOMIΖΟ" στα 433mhz

Μετα απο ενα στραπατσο η μητρικη μου καικε και αναγκαστικα για να βρω μια μητρικι με pci-e εκεινη την εποχη που εγινε η αλλαγη εβρισκα μονο μια asusrock(αν την λεω σωστα)

Το λοιπον εντελως για αλλο λογο μπηκα σημερα στο βιος και βλεπω τις μνημες μου να τρεχουν στα 160μηζ !!! Τρελαθηκα παω να το αλλαξω και με αφηνει μονο μεχρι το 200 η 250 δε θυμαμαι τωρα ακριβως !!! Τι θα κανω???

Το ΦΣΒ του ΑΜΔ3500+ μεχρι ποσο μπορω να το παω με στοκ ψυκτρα χωρις να πειραξω ιδιαιτερα το βολτατζ?

ΘΕΝΞ !!

Δημοσ.

Το 160 ή 200 ή 230 που βλέπεισ για τις μνημες σου να το κάνεις πάντα Χ2 οπετε τι έχουμε? 320 ή 400 ή 460Μhz

Δημοσ.

Βρες τα clear Cmos jumpers στο mobo και κάνε mental note. Κατέβασε HT από χ5 σε χ4. Ανέβαζε όπως είσαι μέχρι να σε κόψει cpu και μετά φτιάχνεις μνήμες.Δώσε και μέχρι 5% αύξηση σε βολτ άφοβα τσεκάροντας temps και στο τέλος κλοκάρεις και μνήμες. Αν πας να τα κάνεις ταυτόχρονα δε θα ξέρεις από που κόβεσαι.

Btw οι μνήμες είναι στα 400 default. Μέχρι 460-480 (230-240)δε νομίζω να έχεις προβλημα.

Η μητρική είναι Asrock.Πες και model γιατί αν δεν έχει pci-lock κι έχεις sata δεν κάνεις oc.

Δημοσ.

Δεν ξερω πιο ακριβως μοντελο ... εχει ενα για cpu και Pci synch και χωρια αν θες

τωρα παιζω με 230 χ 9

Btw δε με αφηνει να δωσω πανω απο 1.450 βολτατζ το μοβο...παρακατω εχει παραπανω οχι

update >---> http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=939NF6G-VSTA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...