johnnyelectro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Αν κρίνουμε από το halo 2 για pc καλύτερα να μην βγεί...
NickTheGreek-07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 otan tha einai etoimo na vgei to halo 4 isws.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Κλασσικα οπως το Halo1 και Halo2 θα βγει στο PC ενα ή και περισσοτερο χρονο μετα απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου στο 360. Βεβαιως αυτη την φορα επειδη η τριλογια του Halo τελειωσε ισως να το δουμε νωριτερα. Αν και παλι αμφιβαλλω γιατι μπορει να κανει κακο στις πωλησεις του xbox360
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ΚΒεβαιως αυτη την φορα επειδη η τριλογια του Halo τελειωσε ισως να το δουμε νωριτερα. Δεν ειναι και τοσο σιγουρο οτι τελειωσε ....-)
littlelouievegos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ειναι και τοσο σιγουρο οτι τελειωσε ....-) Ναι κατι πηρε το αυτι μου πριν λιγο καιρο. Αν και η Bungie δεν αποδεσμευτηκε τελικα απο την M$ και ειπε οτι δεν θα βγαλει αλλο τελικα;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Αν κρίνουμε από το halo 2 για pc καλύτερα να μην βγεί... Το Χαλο2 νομιζω παιζει μονο σε Βιστα ε;; Εχω ΧΡ και δεν το εχω δοκιμασει... Ξερετε αν εχει βγει κατι για ΧΡ;;
overclocker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παίζει και σε XP με τις κατάλληλες "ρυθμίσεις" την ώρα του install.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.