rask32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Λπν...εχω αυτο το Laptop model VAIO κ δεν ξέρω γιατί πάει ώρες ώρες πιο αργά κ απο τον θάνατο...τι ώρες ώρες που έχω αρχίσει να το συνιθήζω...το θέμα... λπν όποιος μπορεί να μου απαντίσει κ να μου δώσει κάποιες λύσεις θα ήμουν πολύ ευγνώμων...
21century Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ΔΟκιμασε να απενεργοποιήσεις απο το msconfig μεσω του run προγράμματα που δεν θελεις να εκκινουν με το λειτουργικο, μετα σκαναρε το συστημα για ιους και παρασιτα...
chrisimone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 οταν λες παει αργα τοσο αργα τι εννοεις .... το συγκρινεις με αλλο λαπτοπ η με καποιο σταθερο ... εχε υπ οψιν σου λοιπον οτι ο φορητος εχει δισκο ποιο αργο 5200στροφων ...αρα αν θελεις να φορτωσεις απο δισκο ειναι λογικο να αργει λιγουλακι.... μετα μηπως απο την διαχειριση ενεργειας ειναι στην μεγιστη εξικονομηση ? σου ριχνει τις συχνοτητες ... και αν δουλευεις μπαταρια λογικο παλι να σου ριχνει συχνοτητο φωτινοτητα κλπ....
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Kατα βασην, φταιει ο σκληρος. Ομως, ισως εχει να κανει με τη διαχειριση μπαταριας, που λενε και τα παιδια. Το δικο μου VAIO εχει χειροτερο σκληρο απο τον δικο σου, ομως λιγες φορες ψιλοκολλαει.Αρα, και κατι αλλο παιζει με το δικο σου.
21century Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Οντως τα περισσοτερα Βαιο εχουν αργο δισκο στις 4200 στροφες, τοσο χαλια...
MICHALISS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 an exeis nero gia psaxto mallon ekei kovw to problhma...mono tote ta pc pane kontra me to thanato:p
rask32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 an exeis nero gia psaxto mallon ekei kovw to problhma...mono tote ta pc pane kontra me to thanato:p ti ennoeis provlima me to nero?
rask32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 οταν λες παει αργα τοσο αργα τι εννοεις ....το συγκρινεις με αλλο λαπτοπ η με καποιο σταθερο ... εχε υπ οψιν σου λοιπον οτι ο φορητος εχει δισκο ποιο αργο 5200στροφων ...αρα αν θελεις να φορτωσεις απο δισκο ειναι λογικο να αργει λιγουλακι.... μετα μηπως απο την διαχειριση ενεργειας ειναι στην μεγιστη εξικονομηση ? σου ριχνει τις συχνοτητες ... και αν δουλευεις μπαταρια λογικο παλι να σου ριχνει συχνοτητο φωτινοτητα κλπ.... Douleuw tis perissoteres fores me reuma...Lpn tha to kanw auto pou eipes me tin diaxeirisi reumatos k elpizw na apodosi...se euxaristw pantws...
MICHALISS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 otan mpaineis sto task manager sou bgazei eleytherous porous H sou leei oti xrisimopoieitai px 99% ths cpu synexeia....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.