kouman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες, Χριστούγεννα έρχονται και είναι μια πολύ καλή εποχή για δώρα όχι μόνο προς τους άλλους αλλά και στους εαυτούς μας! Μπαίνω στο ψητό. Θέλω να πάρω έναν βιντεοπροβολέα κυρίως για χρήση προβολής ταινιών. Μου αρέσει να έχω την αίσθηση του cinema σπίτι μου. Φυσικά όπως και σε όλα τα προϊόντα ( τεχνολογίας ή μη ) η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο. Κοιτούσα κάποιους βιντεοπροβολείς κοντά στα 1.000,00 Ευρώπουλα ( έχετε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα προϊόντα που αφορούν το μέσο χρήστη έχουν μια τιμή κοντά στα 1.000,00 Ευρώ;;; Μου φαίνεται πολύ περίεργο πως γίνεται φορητοί υπολογιστές, επιτραπέζιοι υπολογιστές, τηλεοράσεις κτλ να γυρίζουν όλα στο χιλιάρικο ως μια αξιόλογη λύση που θα την κρατήσεις τα επόμενα χρονάκια... Anyway.. Μπορεί να κάνω απλά conspiracy theories ) και το μάτι μου έπεσε στον Sony VPL-AW 15 που είναι σχετικά νέο μοντέλο και παρουσιάζει καλά χαρακτηριστικά. Εσείς τι λέτε; Υπάρχει κανένας πορωμένος με βιντεοπροβολείς να δώσει καμιά ιδέα; Κανένα πιο ανταγωνιστικό ίσως βιντεοπροβολέα; Δημήτρης
veider Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 στην κατηγορια αυτη ο sony ειναι ισως η πιο ολοκληρωμενη προταση.πολυ καλο μηχανημα.Σε αυτο το buget μπορεις να δεις και τον epson tw 700 τον panasonic 200.Απο οτι καταλαβα ψαχνεις για LCD προβολεα και οχι για dlp.Oπου και να καταληξεις πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις.
kouman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 στην κατηγορια αυτη ο sony ειναι ισως η πιο ολοκληρωμενη προταση.πολυ καλο μηχανημα.Σε αυτο το buget μπορεις να δεις και τον epson tw 700 τον panasonic 200.Απο οτι καταλαβα ψαχνεις για LCD προβολεα και οχι για dlp.Oπου και να καταληξεις πιστεψε με δεν θα το μετανιωσεις. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το πως λειτουργεί ένας βιντεοπροβολέας ... απλά ξέρω ότι όσο μεγαλύτερη ανάλυση, contrast και φωτεινότητα έχει, τόσο το καλύτερο... Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τσεκάρω και τα μοντέλα που προτείνεις Δημήτρης
veider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=41391 ριξε μια ματια εδω.Θελει αρκετο διαβασμα ομως Με προβολεις ασχολουμε κανα δυο χρονια.Ειμαι 33 ετων και εχω πεταξει πολλα λεφτα στο παρελθον για διαφορες βλακειες.Για το μονο που δεν μετανιωσα ειναι για την αγορα προβολεα.Η μεγαλη οθονη στο πανι εχει αλλη χαρη.Ο sony που σε ενδιαφερει (ή αλλιώς ΤΟΠΑΖ) ειναι ενα μηχανημα που αν σημερα ενδιαφερομουν για προβολεα θα τον αγοραζα ανετα. Επειδη εχω τρελα με το θεμα σε οτι μπορω να βοηθησω θα ειμαι εδω
kouman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=41391 ριξε μια ματια εδω.Θελει αρκετο διαβασμα ομως Με προβολεις ασχολουμε κανα δυο χρονια.Ειμαι 33 ετων και εχω πεταξει πολλα λεφτα στο παρελθον για διαφορες βλακειες.Για το μονο που δεν μετανιωσα ειναι για την αγορα προβολεα.Η μεγαλη οθονη στο πανι εχει αλλη χαρη.Ο sony που σε ενδιαφερει (ή αλλιώς ΤΟΠΑΖ) ειναι ενα μηχανημα που αν σημερα ενδιαφερομουν για προβολεα θα τον αγοραζα ανετα. Επειδη εχω τρελα με το θεμα σε οτι μπορω να βοηθησω θα ειμαι εδω Φίλε veider σε ευχαριστώ πολύ για το site και την ανταπόκριση. Με έφτιαξες πολύ που μου είπες πως θα τον αγόραζες άνετα Αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλή αγορά. Κοίτα, είμαι στο παρά πέντε να τον αγοράσω (μετά και από το μήνυμά σου! ) γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να το ψάξω πιο πολύ και δεν έχω και τις γνώσεις... Από περιέργεια σε ρωτάω, αν γνωρίζεις, να μου πεις αν έχει μεγάλη διαφορά από τον aw 10 γιατί στην τιμή έχουν μια υπολογίσιμη διαφορά. Thanks φίλε. Υ.Γ. Η μόνη διαφορά που εγώ κατάλαβα από τα χαρακτηριστικά τους, είναι ότι ο μεν ένας (aw 15) έχει 12000:1 contrast, ενώ ο aw 10 έχει 6000:1. Είναι τόσο πολύ σημαντικό αυτό κατά την άποψή σου;
veider Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 o aw 15 με λιγο ψαξιμο που εκανα με το google τον βρισκεις 1000-1100 ευρω.Σιγουρα ειναι κανα δυο κατοσταρικα πιο ακριβος απο τον aw10,αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει να τον παρεις.το contrast φυσικα και παιζει σημασια.Σε αυτη την κατηγορια τιμης πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.Δεν ξερω αν μενεις Αθηνα αλλα αν ναι ,ατο fnac στο TheMall τον εχουν και παιζει και μπορεις να τον δεις αν δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα.Βεβαια ειναι αρυθμιστος και αυτο που θα δεις θα ειναι περιπου 15% κατω απο τις πραγματικες δυνατοτητες του μηχανηματος.
veider Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=17532 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=13030
kouman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 o aw 15 με λιγο ψαξιμο που εκανα με το google τον βρισκεις 1000-1100 ευρω.Σιγουρα ειναι κανα δυο κατοσταρικα πιο ακριβος απο τον aw10,αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει να τον παρεις.το contrast φυσικα και παιζει σημασια.Σε αυτη την κατηγορια τιμης πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.Δεν ξερω αν μενεις Αθηνα αλλα αν ναι ,ατο fnac στο TheMall τον εχουν και παιζει και μπορεις να τον δεις αν δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα.Βεβαια ειναι αρυθμιστος και αυτο που θα δεις θα ειναι περιπου 15% κατω απο τις πραγματικες δυνατοτητες του μηχανηματος. Το παρήγγειλα! το AW 15! Σε ευχαριστώ για την προτροπή Θα σας πω αν είναι καλός μόλις τον πάρω στα χέρια μου! Δ.
veider Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 καλοριζικος και καλες θεάσεις.Ειναι καλος πιστεψε με.Αλλωστε τον εχω δει να παιζει και για αυτο μπορω να εχω αποψη
bandit4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 για να μην ανοιγω καινουριο θεμα και επειδη φαινεται να εχεις γνωση στο θεμα(τουλαχιστον πολυ περισσοτερη απο μενα) θα ηθελα να μου πεις αν ειναι value for money οι projectors απο το pixmania.com με περιπου 400??για καμια ταινιουλα αξιζουν η ειναι πεταμενα λεφτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.