Dawndeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Σκληροι δισκοι μου ζητουν προγραμμα για να ανοιξουν...λες και ειναι αγνωστα αρχεια...καμια λυση??μου το κανει και στον εσωτερικο και στον εξωτερικο
Black Demis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δεξί κλικ εξερεύνηση αν πατήσεις ανοίγουν??
Dawndeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 oxi pali to idio mou kanei zitaei programma ennow an patisw stin mpara panw to gramma tou diskou px C: ton anoigei...
vman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος, αυτό οφείλεται σ' έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται από usb sticks ή εξωτερικούς δίσκους και αντιγράφει τον εαυτό του σε όλα τα partitions και δίσκους του PC. Από εκεί και πέρα μολύνει κάθε εξωτερική μονάδα αποθήκευσης που συνδέεται στο PC. Το κακό είναι ότι δε θυμάμαι πως λέγεται ο ιός και ότι το μοναδικό antivirus που τον αναγνωρίζει και τον απομακρύνει είναι το kaspersky (ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε πριν ένα 6μηνο που είχε συμβεί το ίδιο σε έναν φίλο).
StavrosD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως στο root έχει το autorun.inf; Αν ναι, το σβήνεις και λύθηκε το πρόβλημά σου.
Dawndeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 min lete tetoia den einai diko mou to pc ...
Black Demis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως στο root έχει το autorun.inf; Αν ναι, το σβήνεις και λύθηκε το πρόβλημά σου. Αν έχει autorun.inf με δεξί κλικ εξερεύνηση ανοίγει
Dawndeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ayto mou to bgazei san io sto avast...kai otan lete root ti akribws ennoeite gt sto search brike arketa autorun
Black Demis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα που το λες γνωστό μου φάνηκε (αλλά δεν πρόλαβα τα καταλάβω τι κάνει ο ιός) έβαλε ένας φίλος μου το mp3 του για να αντιγράψει κάτι τραγούδια και μετά από επανεκκίνηση το avast μόλις προσπαθούσα να μπω σε οποιοδήποτε σκληρό(3 έχω) μου πετούσε alarm πάτησα διαγραφή και μετά ένα full scan και δεν το είδα ξανά
Dawndeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 re c auto to problima mou to ebgale mia mera me to avast kai den patisa tpt ti les na kanw twra?nai ok auta pou les alla prepei na douleuoun meta oi skliroi alliws ne blepw na me ntoufekizei... o bro
Dawndeath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 to ekana kai ebgale C:\autorun.inf san doureio ippo [trojan?] ti na patisw diagraphi metakinisi/metonomasia/metakinisti sto koibwtio?/sinexeia/diakopi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.