stabill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. Αγορασα σημερα το PC World και επεσε το ματι μου σε ενα TOP 5 INTEL M/Bs (ASUS P5E3 DELUXE WIFI-AP, ASUS FORMULA MAXIMUS, GIGABYTE GA-X38-DQ6, ASUS P5K, GIGABYTE GA-P35-DS4, η δικη μου) Μεσα στα χαρακτηριστικα τους, ανεφερε και την υποστηριξη Crossfire/SLI. Καμμια απο τις 5 ΔΕΝ υποστηριζε SLI, ενω μονο οι 3 πρωτες υποστηριζαν Crossfire!:confused::confused: Υπαρχει κατι που δεν καταλαβα καλα; Τι σημαινει δεν υποστηριζεται το SLI ή το Crossfire? Τοτε γιατι υπαρχουν 2 θυρες PCI-EXPRESS??? Δεν εχω σκοπο να αγορασω δευτερη καρτα (αν και ποτε δεν ξερεις!!!), απο περιεργεια - και ενημερωση - και μονο θα ηθελα να μαθω.... Ευχαριστω πολυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 simple...oles autes oi motherboard exoun Intel chipset kai h Nvidia den dinei adeia sthn Intel wste na exoun dynatothta SLI ta mobos ths 2hs...(profanws giati meta kaneis den prokeitai na agorazei mobos me nvidia chipset) kai gia auto uposthrizoun mono crossfire (me kartes ATI dld)... asfalws mobos me nvidia chipset den uposthrizoun crossfire...
stabill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ξερουμε αν υπαρχει τροπος να "παρακαμφθει" αυτο? (Εν τω μεταξυ, τα περιοδικα (αν το αναφερουν αυτο) το αναφερουν "στα ψιλα γραμματα". Κατα τ'αλλα, αγοραστε το ενα, αγοραστε το αλλο...διπυρηνοι, τετραπυρηνοι, οκταπυρηνοι, αλλα απο ουσια τιποτα:mad:) Ειναι να μην σε πιανουν τα διαολια σου??? Ε,ρε βρεγμενη σανιδα που τους χρειαζεται...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 eixan vgei modded drivers gia SLI se mobos me Crossfire compability alla douleuan mono ews seira 7xxx...oxi seira 8xxx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.