Προς το περιεχόμενο

dell XPS M1730 vs asus g2s vs Dominus GN77-225

lamarko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρο είμαι μεταξύ των παραπάνω. Θέλω να πάρω ένα καλό gaming λάπτοπ για να παίζω κανένα pro και κανένα counter..ποια είναι η γνώμη σας για τα παραπάνω λάπτοπ...τι προτείνεται και γιατι...

το τρίτο φαίνεται πολυ δυνατό,αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα turbo-x...λένε ότι είναι ζημιάρικα΄.ποια είναι η γνώμη σας για το μοντέλο και την εταιρία....ευχαριστώ

Δημοσ.

To Dominus έχει σκληρό στις 4200 στροφές οπότε αυτομάτως αποκλείεται. Είναι νομίζω παράνοια να αγοράζεις καινούριο φορητό και να αναγκάζεσαι να αλλάξεις σκληρό λόγο ταχύτητας. Εάν και έχω υπάρξει κάτοχος Turbo-X φορητού στο παρελθόν προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα πάντως.

Το Asus με μία γρήγορη ματιά φαίνεται πολύ καλό αν και δεν είδα τι σκληρό έχει, αλλά με τα χρήματα που διαθέτεις νομίζω ότι μεταξύ των 3 θα επέλεγα Dell 3 χρόνια εγγύηση και σίγουρα μπορείς να έχεις σχετική έκπτωση σε σχέση με τις τιμές internet.

Αλλά στα υπόψη θα έβαζα και αυτό. Και θα προσέθετα άλλα 100-150 ευρώ για την επέκταση της εγγύησης, οπότε θα περίσσευαν και λίγα κατοστάρικα...

Δημοσ.
To Dominus έχει σκληρό στις 4200 στροφές οπότε αυτομάτως αποκλείεται. Είναι νομίζω παράνοια να αγοράζεις καινούριο φορητό και να αναγκάζεσαι να αλλάξεις σκληρό λόγο ταχύτητας. Εάν και έχω υπάρξει κάτοχος Turbo-X φορητού στο παρελθόν προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα πάντως.

Το Asus με μία γρήγορη ματιά φαίνεται πολύ καλό αν και δεν είδα τι σκληρό έχει, αλλά με τα χρήματα που διαθέτεις νομίζω ότι μεταξύ των 3 θα επέλεγα Dell 3 χρόνια εγγύηση και σίγουρα μπορείς να έχεις σχετική έκπτωση σε σχέση με τις τιμές internet.

Αλλά στα υπόψη θα έβαζα και αυτό. Και θα προσέθετα άλλα 100-150 ευρώ για την επέκταση της εγγύησης, οπότε θα περίσσευαν και λίγα κατοστάρικα...

σε ευχαριστω για την απάντηση

οσο αφορα το τυρμπο χ δες και αυτο το μοντελο,ειναι μάλλον το καινούργιο και μάλλονδεν το είδα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1026666

βέβαια αυτό που σκέφτομαι είναι να δώσω τόσα για τούρμπο χ?

σαν κάρτες γραφικών έχω παρατηρήση ότι όλα έκτος του τούρμπο χ έχουν gf 8600,ποια 8600 είναι καλύτερη η gt η gs ποια?δεν ξέρω..το τούρμπο χ έχει 8700m gt και έχει και γρηγορότερο επεξεργαστή.ομολογό πως σαν μηχάνημα είναι πολύ δυνατο, αλλά η μάρκα με επηρεάζει λίγο...

Δημοσ.

2.500 ευρώ για Turbo-X !!! Φίλτατε γίνεσαι προκλητικός :) Όχι, δεν αξιζει σε καμία περίπτωση. Η συμβουλή μου είναι να διαθέσεις λιγότερα χρήματα και εάν είσαι τόσο φανατικός gamer καλύτερα να αγοράσεις κονσόλα, εάν δεν έχεις ήδη... Γενικά συμφέρει κατά πολύ.

Επιμένω ακόμα περισσότερο στη προτασή μου για αυτό συν επέκταση εγγύησης. Και στο μέλλον αναβάθμισέ το με 4 GB εάν δε σου φαίνεται αρκετά γρήγορος. Θου Κύριε...Δουλέυω με Celeron M 1,7 GHz 512MB RΑΜ...χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Για χαλαρώστε λίγο....)

Δημοσ.

πηγα στο πλαισιο σημερα και ρωτησα για το τουρμπο χ..μπορω να αλλαξω το σκληρο και να βαλω ενα 80gb στης 7200rpm.η τιμη παιφτει κατα 50 ευρω καπου...ετσι το μηχανημα σφυραει,καλο επεξεργαστη,καλη καρτα γραφικων και γρηγορο σκληρο,οτι πρεπει για games...τι λετε?τον ρωτησα οτι τα τουρμπο δεν εχουν καλη φημη και μου ειπε πως για ενα χρονο εχω εγγυηση για τα παντα και αν δωσω αλλα 150 θα εχω για τρια χρονια εγγυηση...αν ειναι ετσι ρε παιδια ειναι μια χαρα...βεβαια αν καποιος εχει καποιο προβλημα με τα τουρμπο ας το πει...

Δημοσ.

Mας κάνεις πλάκα έτσι...Πάρε καλύτερα ένα PS3 να χαρείς παιχνίδια για καμιά 6ετία γιατί με το φορητό για πάνω από 2ετία δεν βγάζεις...

Στήσε to 1730 αφού πας για τόσα χρήματα. Όχι Τurbo-X. Αλλιώς το ΗΡ που προτάθηκε και PS3.

Πείτε του και εσείς κάτι ρε παιδιά.... :cry: Βοηθείστε τον πριν το κάνει το κακό!!! :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...