DJJordan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα σας, τώρα που πέταξα τα XP και έβαλα VISTA θα σας ενοχλώ συχνά! Λοιπόν, έχω έναν P4 στα 2.8 (πλέον) 10 χρόνια το αναβαθμίζω!, το πρόβλημα είναι στην soundblaster live CT4760 (το μοναδικό κομάτι του pc που δεν έχω αναβαθμήσει ποτέ) στην οποία έχω εγκαταστήσει τον driver με την ονομασία "Creative EMU10K1 Audio Processor (WDM)" που βρήκα στον φάκελο "Αudio/Drivers/Vista" μέσα στο CD της καινούριας Audigy και ενώ λειτουργούν κανονικά και δυνατά (καθώς και η ρύθμιση bass/treble) και τα 4 ηχεία είτε πάιζοντας mp3, είτε πάιζοντας divx κλπ, όταν βάλω DVD video, δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα και απο τα 4 ηχεία, παίζουν πάρα πολύ σιγά με την ένταση στο pc στο τέρμα και για να δω dvd πρέπει να ανοίξω εντελώς την ένταση στον ενισχυτή με αποτέλεσμα να ακούγεται και ο θόρυβος του ενισχυτή μαζί. Αυτό που ζητώ είναι η ανεύρεση ενός καλύτερου driver μιας που βγαίνει και το μύνημα στο directX10 ότι ο driver της κάρτας ήχου δεν είναι συμβατός με Vista, και επειδή deck dvd player δεν έχω. Eπισυνάπτω τον driver σε περίπτωση που θέλει κάποιος να.. τον μελετήσει!
vxristoforos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ! ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ.... ΘΑ ΔΕΙΣ...ΘΑ Σ'ΑΡΕΣΕΙ.... ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΗΧΟΥ...
Lefteris29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Automata gia na vriskeis eukola opoiousdipote drivers gia Vista kai XP mporeis na gineis melos sto http://www.driveragent.com. H sindromi einai etisia kai stoixizei girw sta 20 euros.Einai poli voliko kai grigoro.
pc_admin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Automata gia na vriskeis eukola opoiousdipote drivers gia Vista kai XP mporeis na gineis melos sto http://www.driveragent.com. H sindromi einai etisia kai stoixizei girw sta 20 euros.Einai poli voliko kai grigoro. lol ! Να πλhρωνουμε συνδρομη και για drivers!!! Τι αλλο θα ακουσουμε! Με 0 ευρω βρισκω απο καθε επισημο site του κατασκευαστη οτι drivers θελω Α και το αλλο .με 20 ευρω παιρνει ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ καρτα ηχου !
Lefteris29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 lol ! Να πλhρωνουμε συνδρομη και για drivers!!! Τι αλλο θα ακουσουμε!Με 0 ευρω βρισκω απο καθε επισημο site του κατασκευαστη οτι drivers θελω Α και το αλλο .με 20 ευρω παιρνει ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ καρτα ηχου ! Swstos alla iparxoun kai drivers, pera apo tous vasikous opws graphic/ sound cards ktl, opws IDE Controllers i Raid Controllers pou oso kai na psaxneis sto diktuo gia na tous vreis, den tous vriskeis (toulaxiston egw den ta eixa kataferei kai tin periodo pou ipirxe provlima me drivers gia vista itan megali voitheia gia emena) Anyway sigoura an einai apla gia driver gia sound card mporei na to vrei eukola fantazomai alla genika kalo einai na exeis ena site pou sou vriskei ola ta drivers GIA OLO TO HARDWARE kai na vriskeis apla me ena scan kathe fora poioi drivers sou theloun update.. (kai 20 eurw den einai kai tosa polla gia enan olokliro xrono)
DJJordan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Να πάρω κάρτα ήχου επειδή ακούω χαμηλά μόνο τα dvd και μόνο στα vista; θέλει σκέψη το πράγμα
furious99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Με ποιο πρόγραμμα τα παίζεις? Όλα τα προγράμματα έχουν επιλογές για τον ήχο όπως normalize, audio boost, regain κλπ. Κοίταξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος και δοκίμασε και διαφορετικά προγράμματα όπως media player classic, VLC κλπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.