M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχήν καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα όποτε συνδέω στο pc είτε το ενσύρματο είτε το ασύρματο χειριστήριο του xbox 360 το internet κολλάει και όταν λέω κολλάει εννοώ αν πάω να ανοίξω κάποια σελίδα αρχίζει ένα αιώνιο φόρτωμα που δεν έχει τελειωμό. Και δεν διορθώνεται ούτε με αποσυνδεση των μοχλών ούτε με αποσύνδεση-επανασύνδεση του modem αλλά ΜΟΝΟ με επανεκκίνηση των windows (vista) όπως καταλαβαίνεται είναι αρκετά ενοχλητικό και πραγματικά αν βρω λύση θα φύγει ένα βάρος από πάνω μου! Έχω ψάξει στο google αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι γνωστό πρόβλημα. Σκέφτηκα μήπως φταίει το τροφοδοτικό (ένα 550άρι έχω) και αφού είναι η τελευταία μου ελπίδα λέω να παω να πάρω κανένα συστηματάκι USB με δικιά του τροφοδοσία. Βέβαια όλα αυτά είναι εικάσιες με φυσικό ακόλουθο τα μεγάλα ποσοστά αποτυχίας.. Για αυτό Guys :shifty:HEEEEEEEEEEELP:shifty: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
kanenas_0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Οταν λες κολλαει, εννοεις τον Internet Explorer ετσι? Δεν ξερω απο XBox και ουτε εχω βαλει Vista. Το ιδιο συμβαινει και με το XP SP2 που δουλεβω. Στις πιο πολλες περιπτωσεις ειναι προβλημα με τα connections η τα resources που χρησιμοποιει ο IE η καποιο αλλο προγραμμα. Ανοιξε τα Processes στον Task Manager και δες τι μνημη τρωει ο IE. Σε μενα (με 2GB RAM και 5-6GB swap) οταν περασει τα 150MB σερνεται. Καμμια φορα φτανει και τα 300 προτου παγωσει το συστημα αλλα το normal του ειναι γυρω στα 80. Σε αυτη την περιπτωση, σταματα τον IE μεσω του Task Manager. Προσεξε μην εχει πολλαπλα iexplore tasks. Σταματα τα ολα. Το ιδιο κανε με οτι αλλα tasks δεις που το παρακανουν με την μνημη που χρησιμοποιουν. Οταν αρχισεις τον IE παλι πρεπει να ειναι ενταξει. Η αλλη περιπτωση ειναι τα connections. Ο IE παλι η καποιο αλλο προγραμμα χρησιμοποιει παρα πολλα TCP connections και το συστημα δεν εχει περισσευμα για να κανει αλλη δουλεια. Το προγραμμα πρεπει να ελευθερωσει τα connections μολις τελειωσει οτι κανει αλλα καμμια φορα κολλαει σε κατι και συνεχιζει να ανοιγει καινουργια connections προτου ακομα κλεισουν τα παλια. Το παθαινω συχνα με ενα sqlmngr task της Pinnacle. Μου παει τα connections πανω απο 150 και το internet παγωνει. Ο μονος τροπος παλι ειναι να τερματησεις αυτο το προγραμμα. Για να βρεις πιο ειναι υπευθυνο, βρες καποιο εργαλειο που σου δειχνει τι connections εχουν ανοιξει τα προγραμματα που τρεχουν. Το ευκολοτερο ειναι με τον Outpost Firewall αν το εχεις. Θα σου δειξει επισης τι μπλοκαρει την ενωση μεταξυ PC και Xbox. Καλη τυχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.