chiossif Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Φίλοι, τι έγινε χθες ή προχθές με τους Letz Zep? Όσοι ήταν παρόντες ας ποστάρουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 klaps lygm, 3yneis plhges...
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 καλη φαση!! Εγγλεζοι ξεπλυμενοι,Ιδια ρουχα ιδια παρουσια,περιπου ιδια ηλικια. Απο φωνη μετριος ο "Πλαντ",ο "Πειτζ" τα σπαγε
chiossif Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ φίλε, θυμάσαι ποιά τραγούδια έπαιξαν; μου είπαν ότι είχε G1275. Αληθεύει;
tzotzo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 φιλαρακι δεν εχω ιδεα. Με μια διπλη επαιξε ενα κομματι.Τωρα αν ηταν gibson δεν ξερω Και ο ντραμμερ επαιξε το moby dick με τα χερια. ειπαν ολα τα γνωστα,και ενα βλαχικο αμερικα με παντσο.
chiossif Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 ...Σάββατο μετά τις δώδεκα (όπως μου είπε ένας αργοπορημένος): Baby I'm gonna leave you Dazed and confused Kashmir Stairway to heaven Moby dick Black dog? Whole lotta love2 Thank you Rock'n'roll Communication breakdown (Μετά το Whole lotta love πήγαν να την κάνουν αλλά "we want more" και ακολούθησαν άλλα τρία από τα οποία δεν είναι γνωστό το τελευταίο. Επίσης τα black dog και thank you δεν είναι σίγουρα.) Βρέθηκε το τελευταίο... Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας προσθέσει - διορθώσει ή ότι άλλο...
tzotzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 στα τελευταια ειπαν το Thank you γιατι το ζηταγανε 3 γκομενες μπροστα,και το Rock n' Roll γιατι το ζητουσε ολο το μαγαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.