OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Εχει παιξει κανεις απο εσας το alpha prime? Ειναι ενα fps το οποιο κυκλοφορει αποκλειστικα για pc, και ειναι ενα απο τα καλυτερα fps που κυκλοφορουν. Το παιχνιδι κυκλοφορησε το Φεβρουαριο αποκλειστικα για pc. Το εχω τερματισει 2 φορες ειναι φοβερο παιχνδι!!
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Εχει παιξει κανεις απο εσας το alpha prime? Ειναι ενα fps το οποιο κυκλοφορει αποκλειστικα για pc, και ειναι ενα απο τα καλυτερα fps που κυκλοφορουν. Το παιχνιδι κυκλοφορησε το Φεβρουαριο αποκλειστικα για pc. Το εχω τερματισει 2 φορες ειναι φοβερο παιχνδι!!
@byZo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Το είχα δοκιμάσει πριν μερικούς μήνες και δεν μπορώ να πω ότι προσφέρει κάτι διαφορετικό. Καλούτσικο ήταν, αλλά δεν θα το έβαζα στην λίστα με τα καλύτερα FPS. Γνώμη μου πάντα.
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Και ομως απο οτι διαβασα σε πολλες gaming σελιδες ειναι ενα απο τα καλυτερα fps που κυκλοφορησαν ποτε!!
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Το παιχνιδι το επαιξα σε 1280χ1024 ολα high και δεν κολλαει καθολου! Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο στο συγκεκριμενο παιχνιδι ηταν τα φοβερα γραφικα τα οποια ειναι ισαξια με τα γραφικα του CRYSIS αλλα πιο πολυ μου αρεσαν τα σκλογκαν που λενε οι κακοι οταν σου επιτεθενται λενε QUICKLY GO KAI GO GO GO KAI OTAN TOUS SKOTONEIS LENE AAAAAAAAAAAAA KAI OOOO!!!!:lol::lol::lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ισάξια με του Crysis... ; Με καμιά δύναμη.
john2gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Με τα γραφικά του Doom3/Quake4 ναι, είναι ισάξια και καλύτερα. Ούτε λόγος όμως να γίνεται για σύγκριση του Alpha Prime με το Crysis
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Αφου τα γραφικα του ειναι ισαξια με του quake4 τοτε γιατι το quake4 σερενται αμα το βαλω σε ultra quality 1280x1024 ιαantiliasing16x? Το Alpha prime το παζω σε 1280χ1024 ολα high και δεν πεφτουν καθολου τα frames ενω το quake4 πρεπει να το βαλω στο ultra με antiliasing 4x ( και παλι σε καποιες σκηνες πεφτουν σρκετα τα frames) για να παιξει Ικανοποιητικα. Τι pc χρειαζονται τα quake4/doom3 για να παιξουν στο ultra στα 60 fps?
john2gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Διαφορετικές game engines, διαφορετική γεωμετρία στις πίστες, διαφορετικό rendering, διαφορετικά Physics, διαφορετικά particles effects κλπ κλπ. Και το Red Ocean πχ διαθέτει depth of field και γενικά ελαφριά game engine αλλά το ότι τρέχει καλύτερα δεν σημαίνει ότι έχει και τα εκπληκτικά γραφικά (καλύτερα από αυτά του Alpha Prime αν θυμάμαι καλά είναι):
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ενα αλλο παιχνιδι το οποιο εχει ελαφρια μηχανη γραφικων ειναι το INFERNAL Το παιχνιδι το εχω τερματισει εδω και κατι μηνες και παιζει σε 1280χ1024 στο very high ολα full χωρις κολληματα. Το ιδιο ισχυει και για το RED OCEAN. Μηπως αυτο σημαινει οτι η 8600gt ειναι πιο δυνατη απο οτι λενε?
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Διαφορετικές game engines, διαφορετική γεωμετρία στις πίστες, διαφορετικό rendering, διαφορετικά Physics, διαφορετικά particles effects κλπ κλπ. Και το Red Ocean πχ διαθέτει depth of field και γενικά ελαφριά game engine αλλά το ότι τρέχει καλύτερα δεν σημαίνει ότι έχει και τα εκπληκτικά γραφικά (καλύτερα από αυτά του Alpha Prime αν θυμάμαι καλά είναι): Αληθεια το χεις τερματισει το RED OCEAN? Γιατι εγω εχω κολλησει στην 4 πιστα.
john2gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Yeap αλλά πάει πολύς καιρός από τότε που τελείωσα και τα τρία παιχνίδια (Infernal, Red Ocean και Alpha Prime).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Mia xara einai i 8600gt pou tin dokimasa...apla den einai gia crysis...tora to Alpha Prime sucks big time.
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ε, δεν περιμεναμε και να μας ξετρελανει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Εχει παιξει κανεις απο εσας το alpha prime? Ειναι ενα fps το οποιο κυκλοφορει αποκλειστικα για pc, και ειναι ενα απο τα καλυτερα fps που κυκλοφορουν. Το παιχνιδι κυκλοφορησε το Φεβρουαριο αποκλειστικα για pc. Το εχω τερματισει 2 φορες ειναι φοβερο παιχνδι!! ena apo ta kalytera fps pou kykloforoun meta ta prwta 20 kalytera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.