mandipl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 εχω το εξης προβλημα . στο σπιτι μου παιρνω ασυρματο ιντερνετ απο το δικτιο του σπιτονοικοκυρη μου (εν γνωση του) αλλα τωρα τελευταια συμβαινει το εξης .καθε 1-2 μερες κοβεται το ιντερνετ ενω το δικτιο λειτουργει κανονικα . ο σπιτονοικοκυρης εχει το pc κλειστο σχεδον ολη μερα και το προβλημα λυνεται μονο οταν το ανογει και μπαινει στα windows (+επανεκκινηση και τοy royter). μπορει κανεις να μου πει μια λυση για να μην κοβεται το ιντερνετ και να μην χρειαζετε να ανοιγοκλεινει ο ανθρωπος το pc (ειναι μεγαλος σε ηλικια και ασχετος ) εφοσον δεν θελει να το εχει ανοιχτο ολη μερα ???
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 to oti anigei to pc tou dne pezei kappoio rolo.oti kanei epanekinisi ton router nai allazei kati.tora mporei na ine xilia dio pragmata.a.to exei balei na ine nailed up to internet kai oxi on demand?provlima tou router?provlima tis grammis?b.neo firmware?an esi exeis diktio kanonika tote kathe fora pou kolaei o router opos les mpene mesa ston router remotely kai kanton esi reboot.episis mesa apo ton router tha deis kai ama exei xasei sigxronismo i exei ginei kati allo.
mandipl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 με την επανεκκινηση του router δεν γινεται τιποτα . μονο με εκκινηση του pc . By the way πως μπορω να κανω rebbot το ρουτερ απο μονος μου?
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 mesa apo to interface tou router.ektos an o tipos pou les exei kanei kamia patenta kai sas dinei internet me internet connection sharing opote logiko ine na iparxoun provlimata.
titikos46 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μονο εαν βαλεις δικο σου θα εισαι οκ σε ολα,τα μισιακα που λενε εχουν προβληματα.
dragon_syr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 δες στις ρυθμισεις του ρουτερ αν η συνδεση ειναι nailed up. εαν ειναι , τοτε ισως εχει προβλημα το ρουτερ . εχει παρατηρηθει προβλημα τετοιο σε καποια ρουτερ που δινουν καποιοι isp's. κανε καμια αναβαθμιση firmware εαν υπαρχει.
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 sinithos kai na min ine nailed up prpei na sikothei otan zitisei data
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.