Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ασυρματο δυκτιο σε πολυκατοικια

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα . στο σπιτι μου παιρνω ασυρματο ιντερνετ απο το δικτιο του σπιτονοικοκυρη μου (εν γνωση του) αλλα τωρα τελευταια συμβαινει το εξης .καθε 1-2 μερες κοβεται το ιντερνετ ενω το δικτιο λειτουργει κανονικα . ο σπιτονοικοκυρης εχει το pc κλειστο σχεδον ολη μερα και το προβλημα λυνεται μονο οταν το ανογει και μπαινει στα windows (+επανεκκινηση και τοy royter). μπορει κανεις να μου πει μια λυση για να μην κοβεται το ιντερνετ και να μην χρειαζετε να ανοιγοκλεινει ο ανθρωπος το pc (ειναι μεγαλος σε ηλικια και ασχετος ) εφοσον δεν θελει να το εχει ανοιχτο ολη μερα ???

Δημοσ.

to oti anigei to pc tou dne pezei kappoio rolo.oti kanei epanekinisi ton router nai allazei kati.tora mporei na ine xilia dio pragmata.a.to exei balei na ine nailed up to internet kai oxi on demand?provlima tou router?provlima tis grammis?b.neo firmware?an esi exeis diktio kanonika tote kathe fora pou kolaei o router opos les mpene mesa ston router remotely kai kanton esi reboot.episis mesa apo ton router tha deis kai ama exei xasei sigxronismo i exei ginei kati allo.

Δημοσ.

με την επανεκκινηση του router δεν γινεται τιποτα . μονο με εκκινηση του pc . By the way πως μπορω να κανω rebbot το ρουτερ απο μονος μου?

Δημοσ.

δες στις ρυθμισεις του ρουτερ αν η συνδεση ειναι nailed up. εαν ειναι , τοτε ισως εχει προβλημα το ρουτερ . εχει παρατηρηθει προβλημα τετοιο σε καποια ρουτερ που δινουν καποιοι isp's.

κανε καμια αναβαθμιση firmware εαν υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...