1996vaios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ XP ,ΚΑΝΩ FORMAT ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ XP ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Droidlock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις δοκιμασει σε αλλον υπολογιστη να κανεις εγκατασταση το συγκεκριμενο λειτουργικο συστημα;
vman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως να δοκίμαζες να βάλεις το cd σε άλλο drive; Θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα να αλλάξεις τα jumbers (master - slave), εκτός κι αν το motherboard και το bios σου υποστηρίζουν την απευθείας επιλογή του drive από το οποίο θα κάνεις boot. Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ήταν στο drive και όχι στο cd εγκατάστασης ή στο δίσκο.
1996vaios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ΕΧΩ ΔΥΟ DVD RW ΕΝΑ MASTER ΕΝΑ SLAVE ,ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
chriss01 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 sta cd s nomizo oti einai to problima 99.9%
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 to eixa pathei kai ego ayto kai dokimasa ta panta,htan sto simio pou kanei antigrafh kai meta kanei epanakinish,kai telika mia ram eixe problima,me to pou dokimasa allh ola ok
1996vaios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ΤΕΛΙΚΑ Η RAM ΦΤΑΙΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ
jimzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πιθανότητες για αυτό που λες είναι η ram και ο σκληρός...
spooksville21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 οντως ειναι η ram,αν δεν εχεις δυο ομως και εχεις μια την ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.