Προς το περιεχόμενο

Product Key - Απο το ένα pc στο άλλο;

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, βοηθήστε λίγο γιατί δε το βρίσκω με την αναζήτηση.. :cry:

Τώρα που έδωσα το λάπτοπ (με φορμαρισμένο δίσκο) μπορώ να χρησιμοποιήσω το product key απο τα vista που του είχα περασμένα στο desktop pc που έχω (το οποίο έχει xp btw)?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Tυπικά όχι. Τα vista που είχε στο laptop είναι κανονικά μόνο για το συγκεκριμένο laptop και δεν είναι μεταφέρσιμα.

Δημοσ.

Μηπως εισαι mod στα φορουμ της ms?? :D τώρα μόλις μου απάντησαν και εκεί. Thanx για την απάντηση. να τι μου έγραψαν αυτοί.

http://forums.microsoft.com/Genuine/default.aspx?SiteID=25

If you upgraded your laptop computer to Windows Vista Home Premium, then you cannot use that same product key to install Windows Vista Home Premium on a different computer. You would have to reformat your laptop's hard drive (thus removing Windows Vista Home Premium) and reinstall the original Windows Vista Home Basic in order to use the Windows Home Premium license (product key) on a different computer.

In other words, you can only use a Windows Vista license on one computer.

An OEM Windows Vista license is a single use license that cannot be transferred to to a different computer. Only a "retail" Windows Vista license can be transferred in the future.

Δηλαδή αν δεν είχα αγοράσει oem - dsp δλδ έκδοση θα μπορούσα να κάνω τη μεταφορά, αλλα δεν το ήξερα όταν τα αγοραζα. Τεσπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...