ntemhs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 pos egkatisto superkaramba-0.39 ??? xerei kaneis na mou pei bhma-bhma euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 se ubuntu gusty mporeis na to kaneis poly efkola install apo to Synaptic Manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemhs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 pou einai auto akribos? exo tin Linux ntemhs 2.6.20-16-generic #2 SMP Sun Sep 23 19:50:39 UTC 2007 i686 GNU/Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 phgene sto System->Administration->Synaptic Package Manager dwse ton kwdiko sou kai meta kane click sto 'Search' kai grapse superkaramba, markare to koutaki akrivws dipla apo to onoma tou programatos kai epelekse 'Mark for installation' kai meta kane click sto 'Apply' kai eisai ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Το superkaramba υπάρχει μόνο για kde ή εγώ δεν το βρίσκω για gnome; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 nai einai gia kde alla afto den shmainei oti den mporei na xrhsimopoihthei se gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Το εγκατέστησα (σε gnome) αλλά δεν μπόρεσα να το ξεκινήσω καθώς δεν το βρήκα σε κάποιο μενού. Τι κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 phgene sto terminal kai dwse superkaramba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Τρέξτο από κονσόλα με alt+f2 και δώσε superkaramba η karamba δεν θυμάμαι και ποιο είναι το σωστό ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Θα το δοκιμάσω μόλις ξαναμπώ στα Ubuntu. Τώρα είμαι σε windows γιατί παίζω FM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Το ξεκίνησα παιδιά αλλά ενώ μου εμφανίζει το πρόγραμμα και διαλέγω ποιά θέλω δεν μου τα εμφανίζει στο desktop. Τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 στο κάνει με όλα τα τhemes ή με μερικά; τα κατεβάζεις ξεχωριστα τα themes ή μεσα απο τον theme manager. αν οχι δοκιμασε απο τον theme manager και κοιτα αν εχεις εγκατεστημενο το πακετο pyΧML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 στο κάνει με όλα τα τhemes ή με μερικά;τα κατεβάζεις ξεχωριστα τα themes ή μεσα απο τον theme manager. αν οχι δοκιμασε απο τον theme manager και κοιτα αν εχεις εγκατεστημενο το πακετο pyΧML μέχρι να απαντήσεις γύρισα σε kde τα ubuntu μου και παίζω ( ). Δεν είχα ξαναδουλέψει σε kde. θα το δοκιμάσω πιο μετά, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.