DrLo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Έχω πάρει ένα εξωτερικό κουτί USB/e-sata για σύνδεση σκληρού σε USB από το e-shop. Πρόκειται για το παρακάτω μοντέλο http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802150 Το χρησιμοποιώ με ένα SATA σκληρό και το έχω συνδεδεμένο στο laptop μου.. Όλα παίζαν μια χαρά. Τώρα τελευταία μου κάνει το εξής κουλό : ώρες-ώρες τα XP "χάνουν" το εξωτερικό σκληρό. Μερικά από λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να τον "ξαναδούν" οπότε επανεμφανίζεται ο σκληρός στο "Ο υπολογιστής μου" και ούτω καθ' εξής. Κάποιες στιγμές τον χάνει αμέσως με το που θα τον ανοίξω κάποιες άλλες μπορεί να αντέξει κάμποση ώρα. Γενικά δεν υπάρχει κάποιος συκεκριμένος χρόνος. Αν όσο το έχει χάσει τον κλείσω και τον κανανοίξω, ο ΗΥ θα τον δει στάνταρ και ξανά τα ίδα. Στην αρχή το είχα αποδόσει σε software πρόβλημα γιατί ξεκίνησε περίπου τις ημέρες που δεν είχε πάει καλά η εγκατάσταση ενός προγραμματος "προσομείωσης" ενός USB κλειδιού επαγγελματικού προγράματος. Ανησύχησα όταν τον δοκίμασα σε άλλο ΗΥ και κάνει το ίδιο. Δεν έχω ΗΥ να δοκιμάσω τον σκληρό ως απλό SATA αν και αυτός φάινεται να δουλεύει κανονικά. Επίσης το εξάρτημα του κουτίου που πρέπει να μπει για να δεχθεί IDE σκληρό το έχω στην Ελλάδα (είμαι εξωτερικό) και δεν μπορώ να το δοκιμάσω με άλλο IDE σκληρό που έχω εδώ. Όταν έρθω Ελλάδα θα το τσεκάρω καλύτερα πριν το πάω στο eshop (είναι σε εγγύηση). Προς το παρόν ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κουτί ή με κάποιο άλλο αντίστοιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.