vasgen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα το εχω κανει και θεμα λιγο παραπανω!Εχω MY BOOK 320 και στο μαναγε μου τον εμφανιζει σαν RAW. Εχω VISTA sto PC μου εχετε καμια ιδεα γιατι δεν μπορς να βλαλω τον δισκο απο το κουτι του να τον συνδεσω απο μεσα? Ευχαριστω!
vasgen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εγω μπορω να δω τα δεδομενα μου απο το GETDATABACK! Αλλα ειναι πολλα τα δεδομενα για να τα αντιγραψω!
hyperionsky Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ρίξτε κι εδώ μια ματιά: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1052204&postcount=9
vasgen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 καλο μου φαινεται το testdisk αλλα δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω! Μπορεισ να με βοηθησεις λιγο.Εκανα scan cylinders αλλα μετα δεν καταλαβανω τι πρεπει να κανω! Ευχαριστω!
hyperionsky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Διάλεξε τον σκληρό σου και το partition table type. Μετά analyze και proceed. Θα δεις μια λίστα με filesystems (πιθανόν μόνο ένα). Πατώντας P θα δεις έναν κατάλογο με τα αρχεία που περιέχει το καθένα. Αν βλέπεις τα αρχεία σου τότε δώσε q, μετά enter. Δώσε write και βγες από το πρόγραμμα και κάνε reboot. Τώρα ο δίσκος πρέπει να είναι πάλι προσβάσιμος από τον explorer.
vasgen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Ta κανω ολα οτι λες μου βγαζει κανονικα και τον καταλογο με τα αρχεια κανω ρεββοτ αλλα τιποτα!! Εχεις καμια ιδεα?
hyperionsky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Write κάνεις σίγουρα; Στον κατάλογο με τα filesystems επιλέγεις αυτό που θες, πατάς enter και έπειτα το πρόγραμμα σε ρωτάει αν θέλεις να γράψεις (write) το filesystem στον δίσκο. Απάντησε θετικά και όταν σου πει το πρόγραμμα να κάνεις επανεκκίνηση τότε κάνε επανεκίνηση. Προσοχή πάντα στην αρχή να επιλέξεις τον σωστό δίσκο (αυτόν που θες να ανακτήσεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.