jas13gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα κ θα ηθελα τη βοηθεια σας.Ετυχε να μου δωσουν ενα Η/Υ τριετιας κ θα θελα να μου πειτε πιος ειναι ο τροπος για να βρω οδηγους για τη μητρικη,Βασικα το πσ δουλευει αλλα μου βγαζει καπια ερωτηματικα στη διαχειριση συσκευων,οπως του ηχου κ κατι αλλα.
jimzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Βασικά πρέπει να μας πεις μάρκα και μοντέλο ή αν μπορείς να μας στείλεις φωτό... Αν και συνήθος δίπλα από τον επεξεργαστή λέει κάτι νούμερα με μεγάλα γράμματα αν μας πεις αυτά θα τα βρούμε όλα τα άλλα...
jas13gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη αλλα εβαλα το PC Wizard 2007 κ μου γραφει οτι ειναι της infoquest chipset ι845Ε αλλα ψαχνωντας στο δικτυο δεν βρηκα κατι
Black Demis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Αν ανοίξεις το κουτί επάνω στην μητρική λέει όνομα
metavlitos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Να ρωτήσω κάτι και γω ρε παιδια?υπάρχει περίπτωση να δουλεύει με drivers ένας επεξεργαστης αν και το ξέρω ότι δεν χρειάζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.