johnyboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 johnboy αν είσαι σε kubuntu δώσε σε κονσόλα cat /etc/X11/xorg.conf να το φτιάξουμε με edit του αρχείου. Ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Αν εννοείς τον κύβο τον έφτιαξα είναι οκ.Πρέπει να το έγραψα ποιο πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Oχι για την εναλλαγή γλώσσας λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Oχι για την εναλλαγή γλώσσας λέω. Την ρύθμισα να αλλάζει με το tab δεν με ενοχλεί μια χαρά είναι και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ok πάντως θα μπορούσαμε να το ρυθμίσουμε να αλλάζει και με το alt+shift. Δεν ξέρω αν με το tab δεν σε βολεύει σε αρκετά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καλως μας "μπηκε"!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καλως μας "μπηκε"!!! "coming soon"... είπα να κάνω και εγώ κάτι αξιόλογο σήμερα στην δουλειά αλλά δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το απόγευμα φεύγω ταξίδι. Θα προλάβω να το κατεβάσω μέχρι τότε; Άντε... Πόσο "soon";;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Τσάμπα η αντίστροφη μέτρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Άκυρο.... Φεύγω και ακόμα να ανέβει στους server.... Το βλέπω να το ανεβάζουν 23:59 .... Γκρρρρρ. Τα νεύρα μου... Από Δευτέρα που γυρνάω θα κάνω Ubunto-Ανάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Η έκδοση DVD περιλαμβάνει τις desktop, server και alternate -> all-in-one ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Όντως coming soon λέει αλλά αν πας από τερματικό και ζητήσεις update σου λέει ότι είναι διαθέσιμη η 8.04 LTS η οποία είναι και η τελική, έτσι δεν είναι; Επίσης στο site του ubuntu νομίζω ότι τα παρουσιάζει κανονικά τα νέα διαθέσιμα downloads... http://releases.ubuntu.com/releases/8.04/ubuntu-8.04-desktop-i386.iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Η έκδοση DVD περιλαμβάνει τις desktop, server και alternate -> all-in-one ή όχι; Εγώ κατεβάζω από BitTorrent. Για πείτε τώρα να μην σπαταλάω bandwidth κατεβάζοντας διπλά πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μολις βγήκε ανοιγω το νέο νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά δε μπορώ να το κατεβάσω όλο 404 not found με βγαζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.