tifozi3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 καλημερα το προβλημα εναι οτι ενω κανω εγκατασταση τα vista στο τελευταιο κοματι που παει να κανει αποθηκευση σβηνει κατευθειαν χωριs να αποθηκευσεικαι οταν παει να συνεχισειδεν γινεται τιποτα.ενω για τα χp δεν υπαρχει προβλημα.ο υπολογιστηs ειναι καινουργιοs εχω INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ GIGABYTE P35C-DS3R.μνημη 2GB DDR2-800.τα vista ειναι απο το σαιτ τηs Microsoft οταν τα εδινε δοκιμαστικα.αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι οταν παει να αποθηκευσει δεν μπορει και σβηνει κατευθειαν ενω στα xp ολα καλα.
pseira Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Χμ....και γώ έχω ακριβώς το ίδιο σύστημα και όλως περιέργως έχω και εγω πρόβλημα , αλλά άλλου είδους. Το δικό σου πρόβλημα οφείλεται μάλλον στο γεγονός οτι η έκδοση που έχεις έληγε κάπου μέσα στον Ιούνιο νομίζω. Οπότε το σύστημα ελέγχει την ημερομηνία και τρως άκυρο. Εγώ από χθες δε μπορούσα να μπω στα Vista, τα οποία έιχα βάλει πριν 2 βδομάδες. Μόλις έβλεπα το Welcome screen, αμέσως μπλέ οθόνη (Κενή, χωρίς μήνυμα) και απανωτό restart.. Με safe mode όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι και αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ... Το κουλό είναι οτι τώρα όταν bootαρω από το ίδιο δισκάκι που είχα κάνει και την εγκατάσταση πριν 2 βδομάδες έχω τα εξής προβλήματα: - Μέσα απο ΧΡ μου λέει οτι η εγκατάσταση δεν περιέχει ολα τα απαραίτητα αρχεία (!!!!) - Με boot απο το DVD μου ζητάει driver για το οπτικό μέσο (είναι σε IDE αλλά γιατί να το ζητάει;; Και που το βρίσκω Αν ξέρει κανεις , ας με help. Υποψιάζομαι οτι για το 1ο πρόβλημα φταίει το DVD μου που πάει για φούντο και δημιουργεί πρόβληματα κατά την ανάγνωση δίσκων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.