legro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μολις πηρα καινουργια μητρικη (Gigabyte SATA2: 1 x Ultra DMA 133/100/66/33 (δυνατότητα σύνδεσης 2 συσκευών IDE), 2 x SATA 3Gb/s connectors (RAID 0, 1, JBOD). South Bridge: 6 x SATA 3Gb/s connectors (RAID 0, 1, 5, 10).) και εκτος απο τον SATA2 που εχω θελω να συνδεσω και εναν IDE Western Digital 300JB. Ενω μου τον αναγνωριζει και στο BIOS και στην διαχειρηση συσκευων δεν μου τον εμφανιζει μαζι με τους αλλους σκληρους.Ξερει κανεις τι φταιει?
BossDoc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 START--> CONTROL PANEL-->PERFOMANCE AND MAINTENANCE (αν ειναι CATEGORY VIEW)-->ADMINISTRATIVE TOOLS-->COMPUTER MANAGMENT STORAGE-->DISK MANAGMENT και τσέκαρε αν τον έχει εκεί τον δίσκο και καντου partition kai format meta Ελπίζω να βγάλεις ακρη έτσι
legro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Τον βγαζει εκει στη διαχειρηση δισκων αλλα λεει οτι ειναι χωρις συνδεση. Δεν παιζει να τον κανω format γιατι ειναι σχεδον 300 giga γεματος. Κατι στο BIOS πρεπει να παιζει αλλα δεν μοπρω να το βρω
skull Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Εχω ακριβως το ίδιο προβλημα!!! Είχα εναν 250GB σκληρο με εξωτερική σύνδεση eSATA και πριν κανω format όχι μονο έτρεχα προγραμματα απο εκει αλλα μπορούσα να τον συνδεσω και με USB2.0 . Μετά το format ενώ στα BIOS και στην διαχείρηση συσκευών βλέπει κανονικά με το όνομα κατασκευαστή τον σκληρό, στην διαχείρηση δίσκων με όποιον τρόπο και αν τον δηλώσω ζητάει να τον διαμορφώσει(φορμαρει) πρώτα,πριν το ανοίξει. Δεν υπάρχει τρόπος να τον ανοίξω χωρίς να μου τον φορμάρει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.