Voorhees Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα Μήπως μπορεί να με βοηθήσεις κάποιος; Με ενδιαφέρει περισσότερο για μηνύματα. Είχα βάλει μια Champion που είχα πάρει απο τον μαρινόπουλο που θα βάζανε 5 ευρώ δώρο το μήνα αλλά δεν μπαίνει ούτε 1 cent. Υπάρχει και καμια σελίδα που να μπορώ να δώ τις χρεώσεις; Ευχαριστώ
jimzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Για να σου βάλουνε χρήματα θα πρέπει αν κάνει μια ανανέωση με χρήματα εσύ και αν δεν κάνω λάθος βάζουνε 1ευρώ/μήνα για 5 μήνες... Τώρα για φθηνά sms σου προτείνω frog με 0.04?/sms
Voorhees Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 OK φιλαράκι thanks. Έχω βάλει κάρτα 2 φορές αλλά το ίδιο και το αυτό.
ATG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 OK φιλαράκι thanks.Έχω βάλει κάρτα 2 φορές αλλά το ίδιο και το αυτό. Παρε 13830 να δεις τι παιζει.
sam sam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 εγω θα σου προτεινω ακριβως αυτο που κανω εγω... παρε μια καρτα της cosmote whats up και μια καρτα των 30 ε εχεις για 1 μηνα 100 sms δωρεαν για ολους, ενεργοποιεις το call them all και αυτο για το σταθερο και για ενα μηνα εισαι οκ, εχεις 100 sms 600 λεπτα προς whats up και τηλ στο σπιτι + οτι σου μενουν 20ε για τηλ σε αλλα δικτυα.
Voorhees Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ για τις λύσεις που δώσατε. Πιστεύω πως καλύτερη ήταν με την Frog μιας και σπάνια κάνω κλήσεις και το μήνα βάζω δεν βάζω 10 ευρώ(παίζει να φάω και λιγότερο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.