mp3GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Τα Turbo-X που φερνει το ΠΛΑΙΣΙΟ τι προελευσεως ειναι και υπαρχει σχετικο site για drivers, support κλπ του κατασκευαστη??? Εψαξα στο INTERNET για αυτη την μαρκα αλλα τιποτε....
Bougas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 για drivers,πρεπει να το πας στο τεχνικο τμημα σε καποιο απο τα καταστηματα.δεν υπαρχει τιποτα στο ιντερνετ.
jimzzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να ψάξεις για drivers βάει του μοντέλου που είναι το κάθε εξάρτημα στο pc σου ή αν σου δώσανε κάποιο restore cd με λίγο ψάξιμο μέσα θα βρείς drivers...
mp3GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ...δεν υπαρχει τιποτα στο ιντερνετ. Το καταλαβα, μαλλον ειναι ελληνικης συναρμολογησης....
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Το καταλαβα, μαλλον ειναι ελληνικης συναρμολογησης.... Ειναι συναρμολογησης αποκλειστικα απο Πλαισιο . Μαζι με καθε pc σου δινουν και drivers για καθε εξαρτημα του.
slaughter Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 εγώ το laptopaki που έχω πάρει από πλαίσιο πριν κάποια χρόνια είναι clevo (υπάρχει site με drivers k απόλα). τώρα αν αλλάξανε προμηθευτή δεν ξέρω...δες στο κάτω μέρος του laptop για κανα κωδικό όνομα κ τέτοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.