arisgr0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 den thelei kopo thelei tropo Aposous tous "tropous" pou aneferes mehri tora...den vlepo kapoion efarmosimo.
andreasl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Σου προτείνω να σταματήσεις να παίζεις παιχνίδια και θα δεις ότι και η παλιά κάρτα είναι υπεραρκετή. Και με τα λεφτά που σου περισσεύουν θα ανανεώσεις και την γκαρνταρόμπα σου.
Psycho13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Get a Real Life!!!! Καμαρωνεις αραγε γιαυτα που κανεις στην μανα σου???Ελεος!
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Εγω παλι θα προτεινα να μου πουλησεις το PC σου ως εχει για 300 euro και να πας να παρεις μια κονσολα να χαρεις παιχνιδια και να μην αλλαζεις καρτες συνεχεια. Ειναι και αυτο μια λυση....
Sadman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ocρησετηνα οσο παει και ταβανιασε την ταση...Και μαζι με αυτα βγαλε και το cooleer και αν δν καει εμενα να μην με λενε Sadman
Galis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 κανε overclocking και σταματησε και το coolerακι με καποιον τροπο αμα γινεται.Ωστοσο παραμενεις τραγικος
nemesis85 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Καλύτερα να σοβαρευτείς και να μαζέψεις τη διαφορα για να πας να την παρεις...
Bougas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον,σου βρηκα λυση στο προβλημα σου! πηγαινε αυριο στην στουρναρη,σε κανα μαγαζακι,και σκοτωσε την 8600 κανα 60ευρω. και ξεκινα να λες τα καλαντα απο τωρα,και θα μαζεψεις και τα υπολοιπα 170 ευρω που χρειαζεσε. (τι,δεν θα μαζεψεις 170 ευρω μεχρι τα φωτα? ) πως σου φαινετε?
madsc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Στο τζάκι παιδί μου στο τζάκι, και μόλις κάνεις παιδιά τα ξαναλέμε. Υ.Γ. Αν αναρωτιέσαι γιατί έφαγες infraction ρώτα τη μαμά σου. ΟΧΙ εμάς. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.