makmar123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Όταν κάνω ανασυγκρότηση δίσκων η ανασυγκρότηση δεν ολοκληρώνεται και μου βγάζει <<δεν ήταν δυνατή η ανασυγκρότηση ορισμένων αρχείων αυτού του τόμου>> και η προβολή αναφοράς εμφανίζει το εξής: Windows\Prefetch\DFRGNTFS.EXE-26996 Τι μπορώ να κάνω;
Black Demis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Κάνε ένα έλεγχο στον σκληρό με τσεκαρισμένη την επιλογή «ανίχνευση και ανάκτηση καταστραμμένων τομέων δίσκου» και μετά ξαναπροσπάθησε
makmar123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Black Demis έκανα αυτο που μου είπες αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά άλλη ιδέα;
Black Demis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασε να κάνεις ανασυγκρότηση μα κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ UltraDefrag(Εγώ αυτό χρησιμοποιώ) http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/ultradefrag/ultradefrag-1.2.2.bin.i386.exe
lefi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Εάν πρόκειτε για XP κοίτα εάν υπάρχει κατακερματισμένο αρχείο που να είναι μεγάλο σε σύγκριση με τον ελεύθερο χώρο που έχεις. Εάν πρόκειτε για Vista θα σκευτώ κάτι και θα σου πω, πες μας όμως τι έχεις; Φυσικά υπάρχει και η λύση να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα όπως προαναφέρθηκε.
TechnoState Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 otan mou to ekane auto...vrika lysi kanontas ton skliro usb sto 2o systima mou-dld to evgala, ton evala se usb thiki k ta ekana ola apo allo pc...doulepse/euei apsoga k den exei parousiasei ksana paromoio provlima
Black Demis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 otan mou to ekane auto...vrika lysi kanontas ton skliro usb sto 2o systima mou-dld to evgala, ton evala se usb thiki k ta ekana ola apo allo pc...doulepse/euei apsoga k den exei parousiasei ksana paromoio provlima Αυτός ο τρόπος πολύ συχνά πιάνει επιδεί κανένα αρχείο δεν χρησιμοποιείτε εκείνη την στιγμή
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 vista εχεις? Αν ναι σβησε τον φακελο prefetch ή απενεργοποιηε το
makmar123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Black Demis χρησιμοποίησα το Ultra Defrag που μου είπες αλλά το πρόβλημα παραμένει (βέβαια το πρόγραμμα που μου είπες είναι πολύ καλό). Iefi τα windows που έχω είναι τα ΧΡ και το κατακερματισμένο αρχειο είναι 53ΚΒ σε ελεύθερο χώρο 70GB. TechnoState η λύση που προτείνεις ειναι καλή αλλά προς το παρόν μη εφαρμόσιμη. Tzotzo δοκίμασα να σβήσω τον φάκελο αλλά επανέρχεται ξανά (βέβαια έχω ΧΡ και όχι Vista). Είμαι ανοιχτός και σε άλλες ιδέες .
TechnoState Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 to systima sou einai laptop i desktop? ...pantws auto pou sou proteina parapanw,eimai sxedon sigouros oti tha lysei to provlima sou man
bgeorgalas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 δοκίμασε κανένα tool από εδώ: http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/default.mspx συγκεκριμένα το contig ή το pagedefrag από την κατηγορία file and disk utilities μπας και έτσι κάνεις δουλέιά....
Black Demis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Αν το αρχείο που δεν μπορεί να ανασυγκροτηθεί έχει μέγεθος πολύ μικρό μη σε νεάζει δεν κάνει καμία ζημιά
makmar123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά . Θα στηριχθώ στις πληροφορίες που μου δώσατε και πιστεύω πως θα το λύσω το πρόβλημα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.