Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ανασυγκρότησης δίσκων

makmar123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάνω ανασυγκρότηση δίσκων η ανασυγκρότηση δεν ολοκληρώνεται και μου βγάζει <<δεν ήταν δυνατή η ανασυγκρότηση ορισμένων αρχείων αυτού του τόμου>> και η προβολή αναφοράς εμφανίζει το εξής:

Windows\Prefetch\DFRGNTFS.EXE-26996

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Κάνε ένα έλεγχο στον σκληρό με τσεκαρισμένη την επιλογή «ανίχνευση και ανάκτηση καταστραμμένων τομέων δίσκου» και μετά ξαναπροσπάθησε

Δημοσ.

Εάν πρόκειτε για XP κοίτα εάν υπάρχει κατακερματισμένο αρχείο που να είναι μεγάλο σε σύγκριση με τον ελεύθερο χώρο που έχεις.

Εάν πρόκειτε για Vista θα σκευτώ κάτι και θα σου πω, πες μας όμως τι έχεις;

Φυσικά υπάρχει και η λύση να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα όπως προαναφέρθηκε.

Δημοσ.
otan mou to ekane auto...vrika lysi kanontas ton skliro usb sto 2o systima mou-dld to evgala, ton evala se usb thiki k ta ekana ola apo allo pc...doulepse/euei apsoga k den exei parousiasei ksana paromoio provlima

Αυτός ο τρόπος πολύ συχνά πιάνει επιδεί κανένα αρχείο δεν χρησιμοποιείτε εκείνη την στιγμή

Δημοσ.

Black Demis χρησιμοποίησα το Ultra Defrag που μου είπες αλλά το πρόβλημα παραμένει (βέβαια το πρόγραμμα που μου είπες είναι πολύ καλό). Iefi τα windows που έχω είναι τα ΧΡ και το κατακερματισμένο αρχειο είναι 53ΚΒ σε ελεύθερο χώρο 70GB. TechnoState η λύση που προτείνεις ειναι καλή αλλά προς το παρόν μη εφαρμόσιμη. Tzotzo δοκίμασα να σβήσω τον φάκελο αλλά επανέρχεται ξανά (βέβαια έχω ΧΡ και όχι Vista). Είμαι ανοιχτός και σε άλλες ιδέες .

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά . Θα στηριχθώ στις πληροφορίες που μου δώσατε και πιστεύω πως θα το λύσω το πρόβλημα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...