ra62 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα και θα είμαι πραγματικά υπόχρεος σε όσους βοηθήσουν στην επίλυσή του. Αυτό το οποίο με τυρρανά τις τελευταίες μέρες είναι η ανικανότητα του pc μου να κάνει browse οποιαδήποτε σελίδα. Συγκεκριμένα όταν ανάβω το pc μπορώ να ανοίξω σελίδες αλλά μετά από 5 λεπτά τίποτα (ούτε καν τη σελίδα με τις ρυθμίσεις του router - linksys ag241v2). Αυτά ενώ συνεχίζω να είμαι κανονικά online (πέρνω mail, μπαίνω msn, δουλεύει το utorrent,...). Το πρόβλημα δε λύνεται αλλάζοντας browser (ff,opera,ie), ούτε αλλάζοντας τις dns στη σύνδεση του υπολογιστή. Να σημειώσω ότι κάνει κανονικά ping οπουδήποτε. Βοηθάτε ΧριστιανοΙ και μη
omen34 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα και θα είμαι πραγματικά υπόχρεος σε όσους βοηθήσουν στην επίλυσή του.Αυτό το οποίο με τυρρανά τις τελευταίες μέρες είναι η ανικανότητα του pc μου να κάνει browse οποιαδήποτε σελίδα. Συγκεκριμένα όταν ανάβω το pc μπορώ να ανοίξω σελίδες αλλά μετά από 5 λεπτά τίποτα (ούτε καν τη σελίδα με τις ρυθμίσεις του router - linksys ag241v2). Αυτά ενώ συνεχίζω να είμαι κανονικά online (πέρνω mail, μπαίνω msn, δουλεύει το utorrent,...). Το πρόβλημα δε λύνεται αλλάζοντας browser (ff,opera,ie), ούτε αλλάζοντας τις dns στη σύνδεση του υπολογιστή. Να σημειώσω ότι κάνει κανονικά ping οπουδήποτε. Βοηθάτε ΧριστιανοΙ και μη Να υποθέσω ότι έκανες RESTART ΤΟ ROUTER ή το έβγαλες για 5-10 λεπτά από την πρίζα εεε;
ra62 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ναι, το reboot ειναι πολλές φορές λύση σε τέτοια προβλήματα, όχι όμως εδώ. Ναι του έκανα reboot αλλά τίποτα. Από linux παίζει κανονικά, το πρόβλημα είναι κατά 99% στα winxp και σε κάποια ρύθμιση ή κάποιο service
DIMITRISG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα και θα είμαι πραγματικά υπόχρεος σε όσους βοηθήσουν στην επίλυσή του.Αυτό το οποίο με τυρρανά τις τελευταίες μέρες είναι η ανικανότητα του pc μου να κάνει browse οποιαδήποτε σελίδα. Συγκεκριμένα όταν ανάβω το pc μπορώ να ανοίξω σελίδες αλλά μετά από 5 λεπτά τίποτα (ούτε καν τη σελίδα με τις ρυθμίσεις του router - linksys ag241v2). Αυτά ενώ συνεχίζω να είμαι κανονικά online (πέρνω mail, μπαίνω msn, δουλεύει το utorrent,...). Το πρόβλημα δε λύνεται αλλάζοντας browser (ff,opera,ie), ούτε αλλάζοντας τις dns στη σύνδεση του υπολογιστή. Να σημειώσω ότι κάνει κανονικά ping οπουδήποτε. Βοηθάτε ΧριστιανοΙ και μη ακουγεται σαν προβλημα με κανα zonealarm ή κανα αλλο firewall προσπάθησες να το απενεργοποιήσεις ; (αν έχεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.