Προς το περιεχόμενο

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΓΙΑ PENTIUM D

mcorleone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα υπολογιστικό σύστημα με χαρακτηριστικά που αναγράφονται στην υπογραφή μου.

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών αλλά δεν είμαι σίγουρος για την επιλογή που κάνω.

Είμαι μεταξύ των 8800GTS και 2900PRO. Θέλω να μάθω αν ο επεξεργαστής που διαθέτω είναι

αρκετά δυνατός ώστε να επιτρέψει στις κάρτες αυτές να πετύχουν την μέγιστη απόδοση.

Μήπως είναι καλύτερα να πάρω μια 8600GTS ή HD3850, αν δεν πρόκειται να δω μεγάλη

διαφορά στα παιχνίδια (εξαιτίας της CPU);

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

• Super Moderators
Δημοσ.

HD3850 imo einai mia xara gia ton cpu sou...einai peripou sta idia epipeda me thn HD2900XT an oxi kalyterh ara opws fantazesai kalyterh kai apo thn 2900 Pro :-)

gia thn 8800 GTS den to proteinw 8a fygei apo thn agora mias kai 8a antikasta8ei apo thn new 8800 GTS 512mb mesa sto Dekembrio...

Δημοσ.

Ωραία. Για να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Εφόσον η ΗD3850 βασίζεται στην αρχιτεκτονική PCI Express v2.0, μπορεί να έχει τις ίδιες αποδόσεις όταν τοποθετηθεί σε μητρική με PCI Εxpress x16 v1.0; Μήπως οι 8600GTS - 2900PRO είναι καλύτερες μόνο και μόνο επειδή έχουν σχεδιαστεί για PCI Εxpress v1.0 αρχιτεκτονική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...