Emilie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Kαλησπερα! Μια ερωτηση σχετικα με την επιστροφη μητρικης που θα κανω αυριο στο πλαισιο. Η μητρικη αγοραστηκε στην τιμη των 197 euro πριν απο 8 μηνες(εντος εγγυησης).Απ οτι βλεπω στο site μαλλον δεν υπαρχει για να μου δωσουν την ιδια(μια asus p5w dh deluxe).Δικαιουμαι αλλαγη με μητρικη αξιας 197 euro ετσι?Κ οχι με την τιμη που εχει τωρα η μητρικη,που φανταζομαι πως εχει πεσει. Επισης καποια προταση για μητρικη με την οποια μπορω να την αλλαξω(ddr2,775 socket,αν χρειαστει προσθετω extra euros)θα ταν ευπροσδεκτη! edit:Ειμαι αναμεσα στις p5k premium wifi ap, P5N32-E NF680i SLI και P53(X38)
ashton Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω τι πολιτική έχει στο RMA το Πλαίσιο, αλλά δε νομίζω η τιμή αγοράς να 'κλειδώνει' για τόσο διάστημα. Γιατί πχ αν έπαιρνες μια CPU πριν 9 μήνες με τα ίδια λεφτά σήμερα παίρνεις μια σαφέστατα καλύτερη αλλά λογικά θα σου βάλουν μια που να κάνει (σαν χαρακτηριστικά0 ότι έκανε κι αυτή που είχες.
fabiawrc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 θα σου δωσουν μια εφαμιλη,η αν ζητησεις πιστωτικο θα σου κοψουν στην τελευταια τιμη που τιμολογηθηκε αυτη η μητρικη. πχ τα τελευταια κοματια μπορει να τα εδινε στα 150 ευρω.ε τοσο πιστωτικο θα σου κοψουν.
Geothan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Πριν ένα μήνα περίπου που χάλασε το fan της 6600GT περίμενα να μου την αλλάξουν με μια εφάμιλλων επιδόσεων. Αντ' αυτού μου έκοψαν πιστωτικό με την αξία που είχε η κάρτα όταν την αγόρασα!
Blinky7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 δικαιουσαι πιστωτικο με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ αξια της μητρικης. Σε περιπτωση που η τιμη αυτη δε σε ικανοποιει μπορεις να απαιτησεις να βρουν την ιδια μητρικη να σου δωσουν, και αν αυτο δε γινεται, να σου δωσουν μια σημερινη αντιστοιχων δυνατοτητων ή καλυτερων.
Emilie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 To πιστωτικο που κοπηκε ηταν με την αξια της μητρικης οταν την αγορασα τελικα.Τhanx για τις απαντησεις.
Blinky7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 αν και αυτο δεν ειναι σωστο, ειναι πιο συμφερον για εσενα, οποτε καλες αγορες . Αν ηταν ετσι θα αγοραζαμε σημερα την καλυτερη μητρικη με 300 ευρω και στα 3 χρονια που εχει εγγυηση θα φροντιζαμε να "χαλασει" και να παρουμε την καινουρια καλυτερη των 300 ευρω παλι ανανεωνωντας ταυτοχρονα την εγγυηση...και ετσι δινοντας μια φορα 300 ευρβ θα ειχαμε επαοριστον την καλυτερη μητρικη της αγορας και με full εγγυηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.