Japan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 logika oi ari8moi pou exoun megalyterh xrewsh apo thn kanonikh "astikh" klhsh twn xwrwn e3wterikou...px "roz thlefwna" ktlp ktlp pare thlefwno thn Forthnet kai zhta e3hghseis... Τους έστειλα μήνυμα μέσω της φόρμας, είδα πως σβήσαν την χρέωση, αλλά δεν με ενημέρωσαν γιατι έγινε αυτό και πως διορθώθηκε.
Dr.Strangelove Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ίσως κάτι να μη λειτούργησε σωστά επειδή ήταν οι πρώτες μέρες. Ευτυχώς που το πρόσεξες και τους το ανέφερες. Πάντως αφού το διόρθωσαν αμέσως μάλλον δεν πρέπει να έχεις παράπονο.
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια μια γρηγορη απορια! Εχω γραμμη ΟΤΕ και συνδρομη 6μηνη φορθνετ. Τωρα θελω να μπω στο 2play. Ποσο καιρο θα μεινω χωρις ιντερνετ; εχω την εντυπωση οτι επειδη εχω συνδρομη φορθνετ εν ενεργεια ισως να μη μεινω και καθολου χωρις ιντερνετ. τι ισχυει; θενκς
tommy_angelo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ θέλω να βάλω forthnet 2play τώρα ειμαι με connx 768 over isdn. Πόσο θα πρέπει να περιμένω?
soiramk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Τους έστειλα μήνυμα μέσω της φόρμας, είδα πως σβήσαν την χρέωση, αλλά δεν με ενημέρωσαν γιατι έγινε αυτό και πως διορθώθηκε. Μπορείς να δεις απο κάπου στο internet(site της forthnet) τις χρεώσεις του λογαριασμού σου 2play?
PETERANOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ θέλω να βάλω forthnet 2play τώρα ειμαι με connx 768 over isdn. Πόσο θα πρέπει να περιμένω? Και εγώ είχα πΟΤΕ 768. Ενεργοποίηση μετά από 30 ημέρες. Ούτε μέρα χωρίς internet. Μια μέρα χωρίς εξερχόμενες. Εγώ ήμουνα από τους τυχερούς νομίζω, να μην σε πάρω και στον λαιμό μου! Πρώτα πρέπει να μετατρέψεις την ISDO σε PSTN.
PETERANOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να δεις απο κάπου στο internet(site της forthnet) τις χρεώσεις του λογαριασμού σου 2play? Εδω. Βάλε τους κωδικούς σου, και μπες.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 πολυ καλη κινηση α) ας μη ξεχναμε οτι πληρωνουμε για ολα αυτα β)μη τυχον και ξερει κανεις γιατι δεν μπορεις να παρεις απο χρονοκαρτες (vivodi ας πουμε) logiko ine.ama ine na exeis px vivodi kai na perneis kartes forthnet i vivodi ti tha bgalei?kai to anapodo.opote epitrepontai mono oi kartes tou kathe isp. gia ton filo gia tin ameriki as rotisei ti exei ginei.isos ta kopsoun meta poios kserei?apo to online billing ides oti se exei xreosei?
Dr.Strangelove Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια μια γρηγορη απορια! Εχω γραμμη ΟΤΕ και συνδρομη 6μηνη φορθνετ. Τωρα θελω να μπω στο 2play. Ποσο καιρο θα μεινω χωρις ιντερνετ; εχω την εντυπωση οτι επειδη εχω συνδρομη φορθνετ εν ενεργεια ισως να μη μεινω και καθολου χωρις ιντερνετ. τι ισχυει; θενκςΔε μένεις καθόλου χωρίς internet (μόνο για λίγο την ημέρα της αλλαγής δικτύου). Εγώ είμαι με δωρεάν 2Mbps από τον Ιούλιο που έληξε η συνδρομή μου στη Forthnet και πληρώνω μόνο το πάγιο της γραμμής στον ΟΤΕ (όχι ότι είναι και λίγα δηλαδή, αλλά τουλάχιστον δεν έχω μείνει 5 μήνες χωρίς internet).
feodor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια απορια Σκεφτονται στο σπιτι μου να βαλουν φορθνετ, 2play ( ο αδερφος μου δηλαδη ) καποιος φιλος παραπανω ( o Dr.Strangelove ) λεει πως περιμενει 5 βδομαδες για να τον ενεργοποιησουν ενω υπαρχει περιπτωση να περιμενει δεν ξερω και γω για ποσους μηνες ακομα χωρις ιντερνετ. Απορια πρωτη υπαρχει περιπτωση να μεινει κανεις και χωρις τηλεφωνο για τοσο μεγαλο διαστημα? Ή το τηλεφωνο ενεργοποιειται αμεσως? το ρωταω αυτο γιατι ενω το ιντερνετ δεν ειναι και πρωτη αναγκη και μπορεις να κανεις υπομονη, το σταθερο τηλεφωνο ειναι, ειναι πρωτιστη.Δεν μπορουν οι γονεις μου τωρα στο σπιτι, και οι καθε γονεις να μεινουν χωρις σταθ τηλεφωνο εστω και μια βδομαδα.Εχουν και δουλειες.Συν τοις αλλοις χρειαζεται και για επικοινωνια... γνωστα αυτα.Πρεπει να περιμενεις τοσο πολυ και για το τηλεφωνο λοιπον? Απορια δευτερη για τη ποιοτητα του ηχου κανεις ξερει να πει?Ειχαν αλλαξει στο σπιτι μου πριν κανα χρονο απο οτε σε φορθνετ.Υπηρχαν καποια προβληματα στον ηχο.Ακουγοταν αλλιωμενη ή μεχρι και διακοπες μπορει να εκανε και επρεπε να απαναλαβεις αυτα που ελεγες?Γι αυτο το λογο ξαναγυρισαν σε οτε.Ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι? Μιλαω τωρα για γραμμη τηλεφωνου και οχι για νετ. Υ.Γ. : Στο σπιτι δεν εχουμε ιντερνετ, απλα τωρα σκεφτομαστε να βαλουμε και να παμε κατευθειαν στο 2play της φορθνετ poulinos heeeeeeeeeeelp!!!
Dr.Strangelove Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δεν περιμένω 5 εβδομάδες, αλλά 5 μήνες (10/7 η αίτηση στην Forthnet). Οι 5 εβδομάδες είναι από τότε που δέχτηκε την αίτηση ο ΟΤΕ για αποδέσμευση του βρόγχου (την είχε απορρίψει αρκετές φορές από τον Αύγουστο για άγνωστους λόγους). Πάντως, όπως έγραψα πιό πριν, δεν έχω παράπονο από τη Forthnet αφού μου έχει ανανεώσει δωρεάν τη συνδρομή που έληγε τον Ιούλιο και έτσι δεν έχω μείνει ούτε μια ώρα χωρίς internet.
feodor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 thnx dr strangelove για την ανταποκριση, αλλα κυριως ρωταω για το σταθερο τηλεφωνο! Ξερεις τι παιζει?Υπαρχει περιπτωση να μεινουμε χωρις σταθερο τοσο μεγαλο διαστημα??? Βασικα δεν ειμαι καθολου σχετικος και μπορει να ρωταω και βλακειες αλλα... προβληματιστηκα τωρα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 panta yparxei periptwsh gia kati...estw kai apeiroelaxisth...kaneis den mporei na 3erei ti 8a symvei... alla synh8ws xwris thlefwno meneis thn mera thn energopoihshs/forhtothtas (efoson 8a eisai se idiokthto)
soiramk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εδω. Βάλε τους κωδικούς σου, και μπες. Έβαλα το usename(user.pop.forthnet.gr) μου και τον κωδικό μου αλλά δεν τους δέχεται. Στο 13831 μου είπαν οτι είναι άλλοι κωδικοί που χρειάζεται για την παρακολούθηση του λογαριασμού online και οτι αν "ενεργοποιήσω" αυτήν την υπηρεσία δεν θα μου στέλνουν το λογαριασμό σπίτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα