Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έβαλα το usename(user.pop.forthnet.gr) μου και τον κωδικό μου αλλά δεν τους δέχεται. Στο 13831 μου είπαν οτι είναι άλλοι κωδικοί που χρειάζεται για την παρακολούθηση του λογαριασμού online και οτι αν "ενεργοποιήσω" αυτήν την υπηρεσία δεν θα μου στέλνουν το λογαριασμό σπίτι...

Προσωπικά πριν μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός τις forthnet μου είχανε στείλει ταχυδρομικώς ένα έντυπο με Θέμα <<Ενημέρωση για Κωδικούς Πρόσβασης στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Αναλυτικής Χρέωσης (ΟΑΜ)>> .

Μάλλον έχουμε διαφορετική επιλογή στο παρακάτω τμήμα της αιτήσεις.

Εμένα πάντως, αν και δεν θυμάμαι τι επιλογή είχα κάνει στην αίτηση, πέραν από το να βλέπω τον λογαριασμό μου στο internet μου έρχεται και στο σπίτι ταχυδρομικώς.

post-75561-129062956662_thumb.jpg

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δε μένεις καθόλου χωρίς internet (μόνο για λίγο την ημέρα της αλλαγής δικτύου). Εγώ είμαι με δωρεάν 2Mbps από τον Ιούλιο που έληξε η συνδρομή μου στη Forthnet και πληρώνω μόνο το πάγιο της γραμμής στον ΟΤΕ (όχι ότι είναι και λίγα δηλαδή, αλλά τουλάχιστον δεν έχω μείνει 5 μήνες χωρίς internet).

an exeis idi net logika den tha mineis katholou xoris net ektos apo thema blavis.

to na plironeis pagio ston ote exei oso mia sindromi se enan isp mazi me grammi.

Παιδια απορια

Σκεφτονται στο σπιτι μου να βαλουν φορθνετ, 2play ( ο αδερφος μου δηλαδη )

καποιος φιλος παραπανω ( o Dr.Strangelove ) λεει πως περιμενει 5 βδομαδες για να τον ενεργοποιησουν ενω υπαρχει περιπτωση να περιμενει δεν ξερω και γω για ποσους μηνες ακομα χωρις ιντερνετ.

Απορια πρωτη

υπαρχει περιπτωση να μεινει κανεις και χωρις τηλεφωνο για τοσο μεγαλο διαστημα? Ή το τηλεφωνο ενεργοποιειται αμεσως?

το ρωταω αυτο γιατι ενω το ιντερνετ δεν ειναι και πρωτη αναγκη και μπορεις να κανεις υπομονη, το σταθερο τηλεφωνο ειναι, ειναι πρωτιστη.Δεν μπορουν οι γονεις μου τωρα στο σπιτι, και οι καθε γονεις να μεινουν χωρις σταθ τηλεφωνο εστω και μια βδομαδα.Εχουν και δουλειες.Συν τοις αλλοις χρειαζεται και για επικοινωνια... γνωστα αυτα.Πρεπει να περιμενεις τοσο πολυ και για το τηλεφωνο λοιπον?

Απορια δευτερη

για τη ποιοτητα του ηχου κανεις ξερει να πει?Ειχαν αλλαξει στο σπιτι μου πριν κανα χρονο απο οτε σε φορθνετ.Υπηρχαν καποια προβληματα στον ηχο.Ακουγοταν αλλιωμενη ή μεχρι και διακοπες μπορει να εκανε και επρεπε να απαναλαβεις αυτα που ελεγες?Γι αυτο το λογο ξαναγυρισαν σε οτε.Ξερει κανεις αν εχει αλλαξει κατι?

Μιλαω τωρα για γραμμη τηλεφωνου και οχι για νετ.

poulinos heeeeeeeeeeelp!!! :)

to til tha energopoiithjei mesa se liges ores ektos aprooptou ite logo kalodiosis dikias sou ite provlimatos apo ton ote.kai ego auto fobomoun alla ok epexa se 5 ores me to til.alla iparxoun kai periptoseis vlavon pou exoun travixei.panta iparxei ena mikro risko.

ine ligo diaforetikos o ixos apo auton pou exoume sinithisei me ton ote alla exoun xeperastei kapoia provlimatakia stin arxi.exoun diorthothei arketa kai toulaxiston ego den exo kanena parapono.entaxei til ine oxi audio cd.diakopes kai na epanalaveis ipirxan se merikes periptoseis pou kapoios ixe diafores paraxenies stin kalodiosi alla exei ftiaxtei arketa kai auto.

Δημοσ.

λοιπόν alienda51 εχουμε και λεμε

εμεινα χωρις τηλ και ιντερνετ 8 μερες μετα οκ

πληρωσα και παγιο για αυτες τις μέρες βεβαια

εχει ψιλοπροβληματα κυριως το τηλ

δηλ μερικες φορες δεν μπορω ουτε να παρω ουτε να μου τηλεφωνησουν παρα μονο οσοι εχουν forthnet. Σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερη απο τις αλλες εταιρειες που εχουν παρομοια πακετα - αν και λιγο πιο ακριβη

Δημοσ.
Toυς λογους που λειπει η HΟL τους εξηγησα...

Αφου λοιπον διαπιστωσατε κυριε kage την ελλειψη αυτη, γιατι πολυ απλα δεν συμπληρωσατε εσεις τον πινακα?

me zwgrafikh?den xerw an to xeis katalabei alla einai image

• Super Moderators
Δημοσ.
me zwgrafikh?den xerw an to xeis katalabei alla einai image

mallon ennouses na ftia3eis diko sou pinaka me stoixeia apo auton + HOL :-)

Δημοσ.

paidia ego skeftome sovara na valo to sigkekrimeno paketo alla perisotero me niazei to internet kai malista to download.ego apexo 1 xiliometro apo to kentro tou ote pou exoune katataksei.pano kato ti taxitites pisteuetai oti mporo na piaso se free dl<oxi torrent>perisotero rapid share????fusika meilontas panta gia to idioktito diktio.kai kati akousa oti i ip tha einai static.alitheuei???den tha mporo na kano aposindesi kai ksana sindesi gia na alakso ip opos stin palia mou adsl?

Δημοσ.

Γεια σας εχω να κανω μια ερωτηση δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να κοιταξω σε τοσες σελιδες λοιπον σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο ιδιοκτητο την forthnet double play και εγω ακουσει πολλα οτι η 24αρα συνδεση δεν ειναι 24αρα αλλα πολυ χαμηλωτερη ποσο περιπου πιστευετε οτι ειναι αυτοι εχεται forthneτ?:lol:Καλημερα απο τους χιονισμενους αμπελοκηπους(σαλονικα).

Δημοσ.

an kliseos sta 23 tha pareis taxitita gia 23 arkei bebea na katevazeis apo ekei pou prepei.to pou tha klidoseis exartate kathara apo apostasi apo dslam kai apo poiotita kalodiou opos kai esoteriki kalodiosi spitiou

Δημοσ.
an kliseos sta 23 tha pareis taxitita gia 23 arkei bebea na katevazeis apo ekei pou prepei.to pou tha klidoseis exartate kathara apo apostasi apo dslam kai apo poiotita kalodiou opos kai esoteriki kalodiosi spitiou

A καταλαβα χαλκινα καλωδια και τετοια ε? Απο rapidshare px με ποσο θα κατεβαζω περιπου?

Δημοσ.
Γεια σας εχω να κανω μια ερωτηση δεν ξερω αν εχει απαντηθει αλλα δεν μπορω να κοιταξω σε τοσες σελιδες λοιπον σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο ιδιοκτητο την forthnet double play και εγω ακουσει πολλα οτι η 24αρα συνδεση δεν ειναι 24αρα αλλα πολυ χαμηλωτερη ποσο περιπου πιστευετε οτι ειναι αυτοι εχεται forthneτ?:lol:Καλημερα απο τους χιονισμενους αμπελοκηπους(σαλονικα).

Ενας φιλος εκει που εισαι, χτες οταν καναμε μετρημα με το speadtest τις 4net ειχε 12 mbps,και ειχε διακοπες συνεχεια.

Δημοσ.
Ενας φιλος εκει που εισαι, χτες οταν καναμε μετρημα με το speadtest τις 4net ειχε 12 mbps,και ειχε διακοπες συνεχεια.

a.den trexeis pote to speedtest alla kaneis download.ta test ine ola sxetika pleon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...