Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Για να γινει κατι τετοιο πρεπει να ειναι πιο ολοκληρωμενο και πιο λεπτομερες.

Μπορω να επιμεληθω κατι τετοιο και να κοιταω για αλλαγες συχνα εαν θελετε :-)

Δημοσ.

Τους καθάρισε όλους σαν αυγά.. εύγε!

τωρα, κανε αγαπητή μου 4νετ αλλα δυό, και θα σε κάνω βασίλισσα:

πάρε καμια 50αριά νοματαίους να σηκώνουν τα τηλέφωνα να βοηθάνε τον κόσμο,ακόμα κι αν δεν χρειάζεται βοήθεια. Ετσι, ενας άνθρωπος στη γραμμή ρε αδερφάκι μου για ψυχολογική υποστήριξη :)

,και βάλε στη τσαμπο-λίστα την Αργεντινή σε παρακαλώ, για μένα, εγώ που σου χω φέρει τόσους πελάτες, ε; pleaseeeeeeee..

Δημοσ.
Τους καθάρισε όλους σαν αυγά.. εύγε!

και βάλε στη τσαμπο-λίστα την Αργεντινή σε παρακαλώ, για μένα, εγώ που σου χω φέρει τόσους πελάτες, ε; pleaseeeeeeee..

εισάγεις teen λατίνες ?? αν ναι θέλω κ εγώ μία.

καλή η κίνηση της 48net.

Λευτεριά στα Ελευθέρια Θεσ/κης από τον πΟΤΕ :P

Δημοσ.

πολυ καλη κινηση παντος.να'ναι καλα τα παιδια αυτα στην φορθνετ που μας σκεφτωνται και μας δινουν δωρεαν απεριοριστες κλησεις προς Σιγκαπουρη.

ετσι,μας δινουν την δυνατοτητα,την επομενη φορα που θα δυσκολευτουμε να φτασουμε τον 4500 στα 3,7GHz,να μην στελνουμε pm στον Shamino,και να περιμενουμε ποτε θα μας απαντησει,αλλα να τον παιρνουμε απευθειας τηλεφωνο στο σπιτι του και να τον ρωταμε!

Δημοσ.

kalo tha itan ektos apo upload na prosthesei kai ta sms meso statherou.akoma bebaia einai se nipiako stadio alla olo kai kapou tha xreisimeysei.kai as min einai dorean.ontos tin tilef ipostiriksi tin beltiose

Δημοσ.

Καλά, αυτό και αν είναι είδηση. Πάρα πολύ καλή προσφορά. Μια μεγάλη γροθιά κυριολεκτικά στον ανταγωνισμό της τηλεφωνίας. Να δούμε τι θα κάνει τώρα η Hol. Την έστειλε κανονικά.

Δημοσ.

μεχρι τωρα στις δωρεαν κλησεις που εδιναν ΟΛΟΙ προς ΣΤΑΘΕΡΑ δεν υπηρχε ουτε καν σκεψη για δωρεαν κλησεις προς κινητα....

Το εντυπωσιακο και η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (που θα μας ωφελησει στο εγγυς μελλον) ειναι πως για 1η φορα γινεται λογος για δωρεαν κλησεις ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ εστω κιαν ειναι για U.S.A, Canada.

Σε λιγο ο ανταγωνισμος θα φερει και τις δωρεαν κλησεις προς κινητα στην αρχη με δωρεαν λεπτα ομιλιας απο σταθ->κινητο και αργοτερα με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ κλησεις ->ΚΙΝΗΤΑ !

ΘΥΜΗΘΗΤΕ το!

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να πειτε ποιες εχουν vo ip τηλ.κ ποιες οχι?

σε ενα σπιτι με περισσοτερες συσκευες ειναι προβλημα το voip.

περα οτι δεν θα χτυπανε μαζι,θα χρεωνονται διαφορετικα?

λειπει hol,lannet

Δημοσ.
ρε τρες,μας δουλευεις? εχεις δει κανα ελληνα να ανεβαζει αρχεια για τους αλλους? ολοι στα ξενα φορουμ μπαινουνε,και αντιγραφουν τα λινκ σε ελληνικα φορουμ,και τα προβαλουν σαν δικα τους. :P

για να μην μιλησω για p2p - torrent upload,που απο ελληνα πανω απο 1kbps δεν σου δινει κανεις.(γνωστο το κολπο με το upload limit) :P .

τι το θελουν το upload?

εγω ανεβαζω και εχω προσωπικη σελιδα στο mediafire.

δεν ειμαστε ολοι του παρε αλλα και του δωσε.

η σελιδα μου ειναιhttp://www.mediafire.com/?sharekey=424d5b2ab84c05e191b20cc0d07ba4d24f0653f5d4d7ce1d

Δημοσ.

Mην ελπίζετε για δωρεάν προς κινητά έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης την Αμερική. Εκεί η φορητότητα αριθμού έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και ισχύει και μεταξύ κινητού - σταθερού. Έτσι όταν καλείς έναν αριθμό πχ 210-9999999 δεν γνωρίζεις εάν είναι κινητό ή σταθερό. Ως εκ τούτου έχεις στανταρ χρέωση και χρεώνονται την εισερχόμενη κλήση τα κινητά (κάτι ανάλογο με τις εισερχόμενες κλήσεις σε περιαγωγή). Αν δείτε όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι είχαν ανέκαθεν ενιαίες χρεώσεις προς κινητά και σταθερά στην USA.

Δημοσ.

an ginoun aperiorista sta kinita pane oi eteries tha klisoun :P.

b.to sms diameso statherou to theoro sxedon tin pio axristi ipiresia.pleon apla oloi exoun kai ena kinito gia periptosi anagkis.i ipiresia auti tha prepe na ixe bgei prin kamia 10 etia opos sto exoteriko kai oxi tora.tora einai pleon para poli arga kai idika oso exei pio akriva apo sms sto kinito apla den prokite na poulisei.sin oti oloi tha allaxoun siskeues ktl.poli arga egine auti i kinisi.

Δημοσ.

Να μάθουν να συμπεριφέρονται πρώτα σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα στους πελάτες τους,

Να μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες που υπόσχονται, στο χρόνο που τις υπόσχονται ,να βρεθεί επιτέλους κάποιος ʽʼπιο υπεύθυνος ʽʼ από τους καημένους τους τηλεφωνητές που τα ακούν δίχως λόγο ,

Να σηκώνουν τα τηλεφωνά σε λιγότερο από 30 λεπτά που είναι η αναμονή τώρα, αν υπάρχει αναμονή και δεν είναι καταλυμένο από την αρχή,

Να μην δίνουν σε όλα τα προβλήματα την ιδία δασκαλεμένοι απάντηση,

Να σε παίρνουν στα τηλεφωνικά ραντεβού που οι ίδιοι σου δίνουν,

Να έρχονται στα κανονικά ραντεβού που κλείνεται και να μην σε στήνουν 4 μέρες,

και αφού γίνουν όλα αυτά τότε ξανασυζητάμε για την εν λόγο εταιρία ….

Απολογισμός

2 αγωγές προς την forthnet + λίστα που θα δημοσίευση συντομότατα με αρκετά ονόματα εργαζομένων(πωλήσεις και τεχνικοί) και της απαντήσεις που σου δίνουν ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...