stm00192 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μπορείς να μας παραθέσεις καποιο screenshot από τον task manager και τα processes που τρέχουν????
Inferno_lb13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ειναι χωρίς show processes from all users
stm00192 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 από εδώ δεν φαίνεται να σου τρώει κάτι τον επεξεργαστή με all users τι δείχνει?
Inferno_lb13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Τα τριπλασια από αυτα που βλέπεις γι'αυτο και σεν μπόρεσα να το ανεβάσω!
stm00192 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Ναι εννοώ αν έχει καποιο που να δείχει οτι χρησιμοποιει αρκετά τον επεξεργαστη!!!
Inferno_lb13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Sorry φίλε εχεις δίκιο! Όχι τίποτα εκτός από το System Idle Process. Το θέμα είναι ότι πήγα στο Event Viewer στα Administrative Tools και βρήκα "χίλια" Errors στα Application Logs και System Logs, αυτά τα είδα από άλλο φόρουμ με παλικάρι που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα τι κάνω! Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή γιατί αν κατάλαβα καλά είναι θέμα λογισμικου τελικα!? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που ήδη έλαβα.
stm00192 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα η πιο αμμεση, εύκολη (κατεμε), και σιγουρη λύση είναι το format! Αλλα ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οτι δεν μπορουμε να ξέρουμε πιο πρόγραμμα δημιουργεί το προβλημα ωστε να μην το ξαναεγκαταστήσεις και επανεμφανιστεί! Καλά θα ήταν σε περίπτωση format να εβαζες τα μονο απολύτως απαραίτητα προγράμματα για σενα και αφού βέβαίωνες μέσω του internet οτι δουλεύουν εντελώς απρόσκοπτα με τα Vista!
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 και sofware να είναι το πρόβλημα, δεν θα λυθεί. και 100% να δουλεύει συνέχεια, είναι πολλοί οι 85 C . άντε δλδ και κάνει format, και λύνεται κιόλας το πρόβλημα σε idle κατάσταση, μετά τι? όποτε βάζει να παίξει ένα παιχνίδι θα ψήνεται? σίγουρα είναι θέμα ψύκτρας. ή τα έχει παίξει, ή δεν πατάει καλά, ή δεν έχει πάστα.
stm00192 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ρε συ liopyr μην βιαζεσαι κατσε να λύσουμε το προβλημα στο idle να δούμε σε τι επιπεδα κυμαίνονται κανονικά η θερμοκρασίες και μετα βλέπουμε! Ασε που για Pentium D δεν είναι και κάτι το εξοφρενικό! Είναι πολύ αλλά όχι εξοφρενικό για full.
Inferno_lb13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Στο Event Viewer στα περισσοτερα error στο description γράφει ACPI δεν ξέρω αν σας λεει κάτι αυτό αλλά νομίζω ότι είναι ένα update που είχα κάνει στην μητρική όταν έβαλα τα Vista. Σήμερα το απόγευμα θα δανειστώ έναν Core 2 Duo από ένα φίλο για να δω θερμοκρασίες αν είναι Normal όπως έυχομαι να είναι τότε θα πάω σε Core 2 Quad. Ξέρει κανείς αν η mobo μου είναι συμβατη ή την αλλάζω και αυτή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.