marlin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα και καλος σας βρηκα παιδια.Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να με βοηθησετε να ανεβασω ενα video se site
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Η σωστή ερώτηση είναι: «καλησπερα και καλος σας βρηκα παιδια.Ειμαι καινουργιος και θα ηθελα να με βοηθησετε να ανεβασω ενα video: τραβηγμένο από το κινητό μου. Είναι σε format 3GP/MP4 και έχει μέγεθος 2MB από την ψηφιακή φωτογραφική μου. Είναι σε format AVI, συμπιεσμένο κατά MJPEG και έχει μέγεθος 15ΜΒ από την ψηφιακή βιντεοκάμερά μου. Είναι σε format AVI, συμπιεσμένο κατά DV και έχει μέγεθος 380MB θέλω να το ανεβάσω σε site που έχω φτιάξει εγώ θέλω να το ανεβάσω στο YouTube θέλω να το ανεβάσω στο Google Video θέλω να το ανεβάσω στο Stage6»
kazanas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Se youtube, google kai stage6 ta 2 prwta anebainoun eukola to allo me ta 380MB den gnwrizw sigoura Gia tin selida sou (kai oxi mono) i eukoli lisi pleon einai flv.. egw to briskw poli boliko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.