bibibo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 to hotmail moy svhnei apo mono ta mail moy, xwris na plolavw kan na ta dw
Adavis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Είσαι βέβαιος ότι έχεις λάβει αυτά τα e-mail;
_GiorgosK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μπορεις να δώσεις περισσότερες λεπτομέριες ? - στελνεις "τεστ" email - μπαινεις στο hotmail - το "τεστ" email είναι στο "trash" ? ή - το "τεστ" email δεν βρίσκετε πουθενά ?
PavelX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως τα σβήνει κάποιος άλλος για σένα? Λέεεεεεω τώρα εγώ, δεν ξέρω
bibibo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 μου τα σβήνει και τα στέλνει στο trash
_GiorgosK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Τωρα, τα email φαινονται να ειναι διαβασμένα ή είναι "unread" μήπως έχει ενεργοποιειθεί καποιο φίλτρο (βασικά δεν το δουλευω το hotmail και δεν ειμαι σίγουρος άν έχει φιλτρα) ?
Darkman_dd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως τα βλέπει σαν spam, γι'αυτό τα σβήνει
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως τα βλέπει σαν spam, γι'αυτό τα σβήνει τα στελνει στα ανεπιθυμητα τα spam χρησιμοποιεις καποιο mail client (outlook thunderbrd) ή μπαινεις μονο απο webinterface.
PavelX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 μου τα σβήνει και τα στέλνει στο trash Άλλαξε password και περίμενε μερικές μέρες να δεις αν θα ξανασυμβεί ΔΕΝ παίζει να τα "στέλνει" στο trash.
_GiorgosK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 adiavasta padws ta vrisko sta trash Αδειαβαστα στο "trash" πηγαίνουν μονο με την βοήθεια φιλτρου πιστεύω. Κοιτα να δείς μηπως υπάρχουν τίποτα φίλτρα ενεργα στα setting
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.