JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 geia sas insomniacs...thelo tin voitheia sas....skeftomai na paro kainourgio case..exo vrei kapoio sto plaisio..tis thermaltake sygkekrimena to armor black full tower fysika...apo ekei kai pera to eida kai apo koda kai boro na po oti einai poly leitoyrgiko.eseis ti gnomi exete?den xero an to exei kapoios apo esas...skeftomai episeis na paro kai to plaino panes me ton anemistira...vasika thelo na einai leitourgiko kai na exei pollous horous kai gia metepita hrisi....ti lete????thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Έχω το armor silver και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χώσου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Go with coolermaster...forget thermaltake cases. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ήμουν κάτοχος ενός Armor Black... Καλό αλλά δεν... Τα πλαστικά του μέρη είναι άθλια. Πήγαινε προς Coolermaster μεριά... Δεν είναι πως δεν θα σου αρέσει το Armor αλλά σε βάθος χρόνου ίσως το μετανοιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά μην τα ισοπεδόνουμε όλα. Μια χαρά είναι το Armor,μην τρελαθούμε.Το οτι είναι καλύτερη η Coolermaster δεν σημαίνει οτι όλα τ'άλλα είναι για τα μπάζα. Φίλε μου αν τα λεφτά σου σε φτάνουν για Armor χτύπα το,τα αξίζει,είναι ευρύχωρο και όμορφο,και έχει καλή ροή του αέρα για να μην ζεσταινεται το εσωτερικό. Υ.Γ. ο τίτλος του thread είναι άκυρος τελείως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Eipe kaneis oti i Thermaltake einai gia ta mbaza?Apla ta cases tis den einai open gia modding....kai oxi sta lefta tou den aksizei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγώ έχω το Kandalf Black και ακόμα το χαίρομαι.... Είναι ίδιο με το Armor με διαφορετική πρόσοψη. Αν σου άρεσε χτύπα το!!! Εγώ πάλι μπορεί να κοιτούσα και το shark που μου αρέσει εξίσου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 εγώ όταν ψαχνόμουν για κουτί είχα βάλει στην ζυγαριά το armor και στο stacker και τελικά κατέληξα στο τελευταίο πήγαινε στο thread με τα moded cases να πάρεις καμια ιδέα για το πως είναι τα κουτιά που έχεις κοιτάξει εγώ πάλι θα σου πρωτινά το stacker το οποιο σε σχέση με το armor είναι πολύ πιο πάνω και σε ποιότητα και σε χώρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Eipe kaneis oti i Thermaltake einai gia ta mbaza?Apla ta cases tis den einai open gia modding....kai oxi sta lefta tou den aksizei... Μα μιλάτε λες και η Thermaltake είναι noname. Τέσπα,πιστεύω πως αξίζει για τα λεφτά του,όπως αξίζει και το Stacker τα δικά του λεφτά. Τώρα για το αν επιδέχεται modding το Armor...θα συμφωνήσω πως δεν είναι για moddes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μα μιλάτε λες και η Thermaltake είναι noname.... Σχεδόν. Επειδή έχει γεμίσει η αγορά ή το forum αυτό δεν τα κάνει "καλά" cases -ή όποια άλλα προϊόντα της- απλά δημοφιλή. Έτοιμα κουτιά από αλλού παίρνει, και τους βάζει 2 eye candy πράγματα παραπάνω. Ποιότητα και υλικά κατασκευής της βάζω από μέτριο, το πολύ ως άνω του μετρίου χαριστικά για 1-2 cases. Κόστος απόδοση τεχνικά τα Thermaltake => Όχι βέβαια, τουλάχιστον όχι στις τιμές που πουλιούνται Ελλάδα. Κόστος απόδοση είναι τα Casetek & Yeon Yang, ως και Chieftec π.χ. Αλήθεια, για συγκρίνετε μερικά μοντέλα της Casetek, Yeon με αυτά της Thermaltake. Για άνω του μετρίου και για modding υπάρχουν και τα Coolermaster, Addtronics. Πιο ψηλά σε κατηγορία και για extreme modding υπάρχουν και τα full tower της Silverstone, Lian Li . Εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει ακρίβεια κατασκευής. Μόλις στήσεις 1 τέτοιο απλά ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Kala ta leei o Mod,tora apo Silverstone den ksero alla Lian LI einai polu kali apla den voleuei to psu sto kato meros gia mena toulaxiston...apo kei kai pera mias kai exoun perasei arketa thermaltake apo ta xeria mou mporei kai kala na take the thermal alla they bring the noise...makrua apo thermaltake loipon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.