thanos2207 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ΗΙ, ειμαι καινουργιος στο φόρουμ και χρειαζομαι βοη8εια. Λοιπόν, πριν μια βδομαδα εκανα φορματ στο pc μου ολα καλα. Μεχρι που καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με τις συσκευες usb. Εκτυπωτης, φλασακια, εκτος απο τους εξωτερικους σκληρους δισκους, το ποντικι και το πληκτρολογιο που ειναι usb. Να τι γινεται: παω να κανω εγκατασταση τους drivers του εκτυπωτη περιμενω να τελειωσει η εγκατασταση, καποια στιγμη μου ζηταει να συνδεσω την usb του εκτυπωτη, και μου βγαζει ενα παρα8υρο με 3 επιλογες, και διαλεξα την πρωτη που ηταν και η προτηνομενη και μετα το εξης μυνημα "δεν υπαρχει δισκος", και επιλεγω αλλη επιλογη και μετα αλλο μυνημα αφου εκανε αναζητηση μεσω ιντερνετ και widows update που ηταν ανεπιτυχης. Μετα δοκιμασα να φτιαξω το προβλημα μεσω BIOS κατι καταφερα αλλα το προβλημα παραμένει ακομα για τις υπολοιπες συσκευες. Παω στην διαχειρηση συσκευων και μου βγαζει οτι υπαρχουν αγνωστες συσκευες ακομα και η μια συσκευη που έφτιαξα μεσω BIOS εχει ακομα το ιδιο προβλημα. Δηλαδη, μεν λειτουργει αλλα παραμενει σαν άγνωστη συσκευη. Πριν το φορματ δεν ειχα τέτοια προβλήματα κατευθείαν ειδικα για την συγκεκριμενη συσκευη και τωρα τι κανω? Τι να κανω στα VISTA για να απαλλαγώ απο αυτό το πρόβλημα? Α, και επισης δοκιμασα τις συσκευες σε αλλο pc για να ειμαι σιγουρος ότι ολα ειναι ο,κ αλλα δεν αντεχω αλλο ξενύχτι. Απ τις 12 το βραδυ μεχρι τις 12 το μεσημερι πολεμαγα να λυσω αυτο το πρόβλημα. Σας παρακαλω βοηθήστε με.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Για να σε βοηθήσει κάποιος, θα πρέπει πρώτα να βρείς πάνω στο πληκτρολόγιό σου, το κόμμα και την τελεία.
samplist Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 σιγουρέψου οτι έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers της μητρικής απο το cd της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.