Dimitris_il_mix Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά είδα το θέμα "Ότι χρειάζεστε για το K750i +W800i+K700i+D750i , θα το βρείτε εδώ ." για να εχω μεγαλύτερη χωρητικότητα μηνυμάτων στο sony-ericsson K750i ! Παρ'όλα αυτά δν μπορώ να καταλάβω την διαδικασία! Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου την εξηγήσει ?? Θα ήμουν υπόχρεως γιατί το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό και δν τα καταφέρνω.. Καλό θα ήταν να έχω και ένα link με τα προγραμματάκια που χρειάζονται γιατί ούτε και αυτά τα βρήκα ! Ίσως φταίει το γεγονός οτι δν έχω τα προγράμματα και δν δοκίμασα τίποτα ! Έστω και ένα link με τα προγράμματα θα με βοηθούσε.. Ευχαριστώ. .
dali13gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Αντί να ανοίξεις καινούργιο θέμα είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο ήδη υπάρχον.
BadBoy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά είδα το θέμα "Ότι χρειάζεστε για το K750i +W800i+K700i+D750i , θα το βρείτε εδώ ." για να εχω μεγαλύτερη χωρητικότητα μηνυμάτων στο sony-ericsson K750i ! Παρ'όλα αυτά δν μπορώ να καταλάβω την διαδικασία! Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου την εξηγήσει ?? Θα ήμουν υπόχρεως γιατί το ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό και δν τα καταφέρνω.. Καλό θα ήταν να έχω και ένα link με τα προγραμματάκια που χρειάζονται γιατί ούτε και αυτά τα βρήκα ! Ίσως φταίει το γεγονός οτι δν έχω τα προγράμματα και δν δοκίμασα τίποτα ! Έστω και ένα link με τα προγράμματα θα με βοηθούσε.. Ευχαριστώ. . Μπα δε νομίζω. Κάτι άλλο θα φταίει.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Μπα δε νομίζω. Κάτι άλλο θα φταίει. Auto mallon ftaiei.. pantws exw faei olo to Internet kai dn vriskw to SEtool!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.