ApSiMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Hello everybody! Θέλω την βοήθειά σας και συγκεκριμένα από τους λίιιιγο πιο μεγάλους του forum.... Θυμάστε πριν χρόνια (πριν καμιά 10αρα χρόνια) όταν ήταν της μόδας το super nintedo και τα σχετικά. Τότε είχε βγει μια φτηνή απομίμηση του snes (καλά δεν το γράφω?) η οποία ήταν ακριβώς ίδια εξωτερικά αλλά είχε μέσα καμιά 200άρα παιχνίδια (μερικά ενδεικτικά θυμάμαι: Mario, Contra, Tanks, Ducks, Tetris και μπόλικα άλλα). Αυτή η κονσόλα ερχόταν με 2 χειριστήρια (τα κλασικά που είχε και το snes), ένα πιστόλι (για τα παιχνίδια με όπλο) και αν θυμάμαι καλά είχε υποδοχή για "κασέτες" παιχνιδιών....και σε τιμή περίπου 10,000δρχ Το θέμα είναι ότι ψάχνω να βρω κάτι τέτοιο (ή παρόμοιο) να πάρω τώρα. Είναι για έναν θείο μου που θέλει να χαζοπερνάει την ώρα του παίζοντας μερικά τέτοια (συνταξιούχος πλέον....), αλλά δεν θέλω να μπλέξουμε με playstation και ιστορίες....(δεν έχει και νόημα κιόλας) Έχει δει κανείς πουθενά τπτ σχετικό?Ή έστω και μεταχειρισμένο κάπου ρε παιδί μου? ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!!
darklordvader77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ναι ειχα κ γω τετοιο, αλλα μου τα πεταξε ολα η μανα μου.. την Commodore 64, τα Atari 2000-2600 και τη jaguar.. αστα να πανε.. Anyway, αν ενθυμουμαι καλα φιλε μου, το πουλαγαν παντου τοτε, αλλα πωλουνταν και σε αρκετα παζαρια.. αρα μαλλον θα ψαξεις εκει
overclocker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον κάτι τέτοιο θα ψάχνεις. Εγώ πάντως θα έξαχνα σε κανένα συνοικιακό μαγαζί με παιχνίδια για αρχή.
darklordvader77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ναι, κατι μπορει να χει ενα συνοικιακο.. ξερεις απο Περιστερι???? Παιζει να το χει εκει ενα μαγαζι..
ApSiMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά thanx για τις απαντήσεις! @darklordvader77 και το δικό μου την ίδια κατάληξη είχε....αν και είχα περάσει πολύ ευχάριστα τις ώρες μου τότε μαζί του! Τα παζάρια είναι μια λύση, θα περιμένω τις ονομαστικές εορτές μήπως και βρω κάνα παζάρι... @overclocker κάτι τέτοιο ναι!Το είχα ξεχάσει το Polystation (xaxaxa)! Δυστυχώς τα συνοικιακά μαγαζιά που ξέρω δεν έχουν τπτ. Ούτε τα παιχνιδάδικα της γειτονιάς.... έμπλεξαν όλοι με PS2-3-4-5-6-7, Xbox-Xbox360-Xbox460-560.... και τα σνομπάρουν όλοι αυτά πια.... Αν έχει δει κανείς πουθενά (στην Αθήνα κυρίως) τπτ παρόμοιο....ας κάνει την καλή!!! Edit: darklordvader77 ξέρω λίγο, για πες που είναι περίπου μήπως και βγάλω άκρη....(αν έχεις κ επωνυμία να βρω κάνα τηλέφωνο...)
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 den einai san to snes, to snes itan 16bit, afto einai vasismeno sto aplo nes / famicom kikloforousane stin ellada (kai eixa kai ego) san family. se ena magazi pou itan stin athinas stin gonia apo ton klaoudato, eixe tetia. monastiraki isos vreis pali.
darklordvader77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ApSiMan, σε ρωτησα, Περιστερι ξερεις να πας??? αν ξερεις σε εστειλα οπως εισαι σε μαγαζι με ΠΟΛΛΑ παλαια γυρω απο τον κοσμο των videogames..
gust Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα psone ή ενα xbox1(με ολους τους emulators) και να ξενιασεις. Ειχα και εγω τετοιο μηχανακι..πολυ πλακα αλλα για λιγο...τα χειριστηρια τα παιζουν πολυ γρηγορα.
FELIX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 kai omws bgazoun akoma tetoia.prosfata eida se katasthma me hlektronika ena xeiristhrio san tou ps2 me ta games ata ta palia enswmatwmena sthn mnhmh tou.syndeete sth tv kai pezeis ayta ta palia pexnidakia.den 8elei konsola diladi to idio einai konsola.kineziko bebaia mhn perimeneis kao pola apo poiothta kai a3iopistia
argi73 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Για τέτοιες κονσόλες σαν Polystation (στην ουσία είναι ΝΕS αντίγραφα) σίγουρα θα βρεις στην Στοά Φέξη στο κέντρο (Απέναντι από το παλιό Μινιον) επίσης σε κινέζικες αγορές (Πίσω απο το δημαρχείο στην Αθηνάς είναι γεμάτο). Το έχω δεί σίγουρα σε ένα μαγαζί κινέζικο απέναντι από το Lidl στην Κωνσταντινουπόλεως στο περιστέρι. Έχει σίγουρα και έξτρα κασετούλες με παιχνίδια.
leukonas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 An pantos theleis nes gnisio me kamia 40 games steile mou ena pm.
ApSiMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά πρώτα από όλα ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!! @ darklordvader77 Ξέρω φίλε μου φυσικά....πες μου πες μου!!!! @ Toufas τεχνικές λεπτομέρειες... :P @ gust το συγκεκριμένο προορίζεται για έναν θείο μου (που μόλις πήρε σύνταξη οπότε υπολόγισε τα χρόνια...) οπότε θέλω κάτι απλό-φτηνό και κάτι που να ξέρει να το λειτουργεί!!!! (παίζαμε μαζί όταν είμουν μικρός....χεχε) @ argi73 θα το κοιτάξω άμεσα! Και πάλι ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις!!!!
Daredevil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 e xtypa tou ena snes tote apo ebay me kamia 10aria paixnidakia
Droidlock Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Υπαρχει και το sega mega drive 2 με αρκετα παιχνιδια http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=GamesGameBoyAdvance&cp_id=63198
argi73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε ApSiMan σήμερα πέρασα από τον "Μουστακα" (Περιστέρι) το μαγαζί με τα παιχνίδια και είχε (νομιζω με 12?!) Είχε 18 παιχνίδια 2 χειριστήρια και LightGun! Παίρνει και έξτρα κασετουλες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.