nikos_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Η οθόνη υπάρχει.Αξιόπιστο review δεν υπάρχει. Από τις samsung μάλλον την 2232 αν και πολλοί λένε ότι η 226 με s panel είναι ελαφρώς καλύτερη.
Dark_Sage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Υπομονή Αν δεν μπορείς να περιμένεις Samsung 2232bw ή 226bw Υπομονή για ποιά οθόνη? LG 227? ή γενικά το λες?
nikos_gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εγώ προσωπικά κάνω υπομονή να διαβάσω καμια αξιόπιστη γνώμη για την LG.
Dark_Sage Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 http://overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-054-LG
MadMaximus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Επιτέλους παρήγγειλα την LG L227WT-PF Πιστεύω να είναι στο δρόμο και Δευτέρα-Τρίτη μου είπαν ότι έρχεται για να τη χαρώ. Φαίνεται φοβερή και ανυπομονώ να τη δώ. Όταν την πάρω θα την τεστάρω και θα σας ενημερώσω....
MadMaximus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Επιτέλους παρήγγειλα την LG L227WT-PFΠιστεύω να είναι στο δρόμο και Δευτέρα-Τρίτη μου είπαν ότι έρχεται για να τη χαρώ. Φαίνεται φοβερή και ανυπομονώ να τη δώ. Όταν την πάρω θα την τεστάρω και θα σας ενημερώσω.... Επιτέλους τέλος στην πολύμηνη αναζήτηση οθόνης. Η νέα L227WT-PF είναι επιτέλους πραγματικότητα. Αγορά από zero1 , άμεση ανταπόκριση και φοβερή τιμή. Η οθόνη ελιναι όλα τα λεφτά. Φανταστικός σχεδιασμός και φινίρισμα 0 pixel καμμένα και 3 χρόνια εγγύηση on-site. κατά τα άλλα θα ήθελα κάποιες βοήθειες για να δω τι είδους ΤΝ panel έχω, κρυφά μενού κτλ. Για οποιαδήποτε απορία ρωτήστε ο,τιδήποτε.... Thx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 τι εννοέις τι είδους TN Panel έχεις? αυτά ισχύουν μόνο σε συγκεκριμένο monitor της Samsung...
MadMaximus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 τι εννοέις τι είδους TN Panel έχεις? αυτά ισχύουν μόνο σε συγκεκριμένο monitor της Samsung... Έχεις δίκιο. Δικιά μου χαζομάρα. Και για τα κρυφα μενού και τις άλλες παράξενες ρυθμίσεις είναι για τα panel της samsung?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 για αυτό δεν ξέρω sorry
nikos_gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Πες μας ντε και καμιά κουβέντα για την οθόνη (όχι εμφανισιακά). Πως σου φαίνονται τα χρώματα;Το μαύρο της;Έχει bleed;
MadMaximus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Πες μας ντε και καμιά κουβέντα για την οθόνη (όχι εμφανισιακά).Πως σου φαίνονται τα χρώματα;Το μαύρο της;Έχει bleed; Αυτό που εγώ βλέπω είναι το λίγο bleeding που έχει στο μαύρο μόνο. Όλα τα άλλα χρώματα είναι τέλεια χωρίς ατέλεις. Έκανα κάποια τεστ που βρήκα και το συμπέρασμα που έβγαλα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πολύ θετικό. Νομίζω ότι αυτό εννοείς εσύ bleeding. (που ξεχειλίζει λίγο άσπρο όταν είναι μαύρο το μόνιτορ) Άν έχεις κάποιο καλύτερο τεστάκι πες μου που να το βρώ και τι ακριβώς να κάνω.
MadMaximus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά θα ήθελα ένα hint για να ρυθμίσω ιδανικά το Monitor γιατί δε γνωρίζω αν είναι οκ τα factory defaults setting.... Any help Matters.... thx:-)
nikos_gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 http://www.prad.de/board/thread.php?threadid=37443&page=7
MadMaximus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 http://www.prad.de/board/thread.php?threadid=37443&page=7 Καλό είναι φίλε αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω και απολλά με τα γερμανικά. ..thx anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.