balmin25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Προερχόμενος από crt EIZO (την Τ57S, 17'') θα ήθελα να αγοράσω μια 22άρα TFT wide που δε θα με κάνει να νοσταλγήσω τη crt μου. Ψάχνοντας κυρίως ανάμεσα σε ΕΙΖΟ και samsung κατέληξα σε αυτή την οθόνη http://www.eizo.com/products/lcd/S2111W/index.asp κυρίως λόγω την υψηλής φωτεινότητας 450 και της αντίθεσης 3000:1, αλλα και των λοιπών χαρακτηριστικών της όπως αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, contrast enhancer, ειδικές ρυθμίσεις 14bit κλπ. Να τονίσω ότι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ψηφιακή φωτογραφία και πρόσφατα απέκτησα καινούργια μηχανή που παράγει αρχεία 14bit (αυξημένου χρωματικού και δυναμικού εύρους σε σχέση με άλλες). Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1) Αξίζει η συγκεκριμένη οθόνη τα 300+Ε επιπλέον από μια samsung 225MW (που έχει και tv tuner) ή samsung 2232BW; Με άλλα λόγια αν βάλεις την Eizo και τις samsung διπλα δίπλα θα έχουν ορατή διαφορά; Ή μήπως τα 300+ είναι πολλά; 2) Η συγκεκριμένη EIZO και γενικα οι ΕΙΖΟ αυτής της κλάσης και τιμής έχουν TN panel ή κάτι άλλο; Οι αντίστοιχες samsung που ανέφερα; Στο site της EIZO είδα και αυτή την οθόνη, η οποία είτε είναι πολύ καινούργιο μοντέλο είτε δεν κυκλοφορεί πουθενά πλην της Ιαπωνίας γιατί δεν τη βρήκα πουθενά. http://www.eizo.com/products/lcd/s2231w/index.asp Ακόμα και στο google που έψαξα μόνο κινέζικα sites μου βγάζει. Σε τιμη πρέπει να είναι σε παρόμοια επίπεδα με την S2111W (συγκρίνοντας τις τιμές σε Ιαπωνικό νόμισμα). Την καλοβλέπω και αυτή γιατί όπως αναφέρεται έχει μεγάλο color gamut που καλύπτει το 92% του adobe RGB, κάτι πολύ χρήσιμο για φωτογραφίες. Ξέρετε κάτι για τη συγκεκριμένη? Αν θα κυκλοφορήσει και πότε? Μόναδικό μελανό σημείο η φωτεινότητα της που είναι μόνο 250. Οποιαδήποτε πρόταση ή συμβουλή ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
balmin25 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Το γνωρίζω. Εννοούσα 300Ε επιπλεον από τις 2 samsung που αναφέρω.
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ναι γι αυτο το εσβησα το καταλαβα εστω και αργα... κοιτα ΕΔΩ να δεις τα panel Βασικα ρωτα το πορτοφολι σου, εμενα μ αρεσει και η 2031 με 600?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.